Filtre

Superleuk en snel geleverd !

Keurig geleverd , ziet er mooi uit helemaal tevreden

Uitstekend!

Alles verliep super vlot! Van elke stap kreeg ik een mailtje, dus was van alles op de hoogte. Hier bestel ik zeker opnieuw en ik raad het iedereen aan!

klasse

perfect gedaan

Ruime toilettas, snel geleverd.

Mooie kwaliteit, precies wat je bestelt hebt

Mooie kwaliteit van de stof alles is mooi afgewerkt en zoals de klant het wil

Slechte kwaliteit

Ik had een waterfles besteld met mijn eigen naam erop. De fles lekte in het begin dus had contact opgenomen en had een nieuwe onderkant gekregen. Prima. Maar de stickers liggen er al na een maand bijna af. Slechte kwaliteit dus. Zonde.

Prima kwaliteit en snelle levering

Helemaal leuk en top

Super leuke waterfles met opdruk. Gave kleuren en snel geleverd. Iedere dag een feestje om hier water uit te drinken en zo leuk om kado te geven. Persoonlijk en uniek!

Zeer goede service

Zeer goede service

Leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus

Erg leuke artikelen. Snel verzonden!!

Precies zoals ik het wilde

De foto's waren duidelijk. Het product is netjes en precies naar mijn verwachting. Service was heel fijn. Ik wilde naar dat ik besteld had de kleur van de letters nog veranderen. Dat was geen probleem. Er was een aangename mail wisseling en de kleur was veranderd.

Goed verzorgd en leuke cadeau verpakking

Goed verzorgd en leuke cadeau verpakking Een aanrader!

Snelle levering!

Ik had het snel in huis! Fijn!

Matige kwaliteit

Ik had voor mijn stiefvader een bidon gekocht met zijn naam erop. Sticker is van zeer slechte kwaliteit en de bidon zelf was veel kleiner dan verwacht en voelde heel goedkoop aan. Ik zou het niet aanbevelen… voelt allemaal heel erg goedkoop

Maken waar wat ze beloven. Achteraf had ik bij mijn knuffel een iets donkere kleur moeten nemen voor dan was het wat beter te lezen geweest. Maar de kwaliteit is goed

Top kwaliteit

Het was heel duidelijk allemaal en de beschrijving klopte ook. Dus precies gekregen wat ik ervan verwacht had

Goeie kwaliteit tegen eerlijke prijs

Gemakkelijk samen te stellen, ruime keuze, goeie kwaliteit

Intelligente website en prima product

De website omschreef de producten opvallend goed, daar is over nagedacht. De levering was vervolgens snel, en wat ik kreeg was precies volgens verwachting.

Ziet er geweldig uit

Snelle bezorging.precies op tijd

snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb een bidon met opgedrukte tekst besteld bij koter kado, eerst had ik twijfels of de letters erop zouden blijven zitten in de vaatwasser, maar dat blijkt geen probleem te zijn. Ook de orderbevestiging werd snel verstuurd en het pakket werd binnen snel bezorgd. Helemaal super!

Mooi product snelle levering

Duidelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding

perfect

Goede service; rugzak zoals op afbeelding; alleszins aan te bevelen

Lief en mooi

Super mooie mand met allerlei spulletjes met naam. Snelle levering

Tas is mooi bedrukt en snel geleverd

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM