Filtre

Goed product snel geleverd

Fantastisch!

Zo mooi gemaakt! Fantastisch! Echt een aanrader!

Snel en zoals aangegeven.. dochterlief superblij met haar gymtas

De tas is zoals verwacht. Al vind ik het een erg prijzige tas, spijt zeker niet ! Als mn portemonnee het toe laat komt er zeker nog 1

Meerdere malen hier pantoffels besteld voor mijzelf en mijn kleinkinderen. Heerlijk warm, al met blote voeten en daarna met sokken als het kouder wordt. Snelle levering, mooie felle kleuren, precies zoals op de foto, altijd herkenbaar met onze naam erop gedrukt in een leuke kleur. Ik blijf hier komen en kopen! Ga zo door Koter Kado !

Gewoon goed en snel!

Heb nog wat draadjes afgeknipt. Brandstof is van redelijke kwaliteit en Dirk is lekker groot!

Niet geheel te vreden

Het konijnenoortje met mijn dochtertje haar naam was niet heel netjes afgewerkt. En de poot van het konijn staat enorm scheef.

Belachelijke inpak service!

Cadeautje is top! Happyhorse knuffels zijn altijd leuk en helemaal als deze mooi worden geborduurd. Goeie levertijd en aanbod. Wat zeer tegen valt, maar dan ook echt triest is de 3 euro die je betaald om het cadeautje in te pakken. Een simpel kartonnen tasje wat dicht geplakt wordt met simpele tape en een stickertje “gefeliciteerd”. De knuffel paste amper in het tasje waardoor deze half open is gelaten. Had dit graag anders gezien!!

Veel keuze, snelle levering binnen 48 uur in huis met vermelding "spoed". Mooie kwaliteit (baby badjasje)

Toilettas mooi, zgn verpakking onzin

Ik dacht een zilverkleurige verpakking mee te krijgen om het in te verpakken zit er een soort papieren zakje met zilverlint eraan. Slaat echt nergens op. Ik zou nooit meer met verpakking bestellen en betalen.

Top product

Hele mooie sjaal gekocht! Was snel geleverd! Super

Mooie gepersonaliseerde rugzak voor een leuke prijs

Besteld op zaterdag en donderdag in huis. Gepersonaliseerde rugzak voor een leuke prijs. Ook om cadeau te doen.

Verzending kan sneller

Super tevreden

Origineel kado

Netjes verpakt,snel geleverd,keurig! In de bedrukte tekst was de letter s iets groter als andere letters,maar niet storend

Snelle levering en precies als afgesproken

Snelle levering en product zoals verwacht :)

Onze kinderen zijn heel erg blij met hun reis trolly's

Goede kwaliteit, snelle levering

...en ze kunnen ook buiten de lijntjes denken. Blij mee!

Mooi cadeau en snelle levering

Mooi cadeau zoals verwacht met een snelle levering

Voldoet aan wat ik had verwacht

Snelle levering. Zoals verwacht

Aanrader

Mijn tweede bestelling gedaan voor een rugzak met naam. Snelle levering en goede kwaliteit. De eerste rugzak is inmiddels 2 jaar in gebruik en ziet er nog steeds goed uit!!

Super goeie service… super mooi resultaat

Super leuke tas met leuke bedrukking

Voldoet aan de verwachtingen. Ziet er goed en stevig uit.

Veel keuze uit mooie producten

Een badcape met naam besteld als kraamcadeau. Mooie kleur, zowel van de handdoek als van de geborduurde naam. Er is ruime keuze, goede en snelle service. Erg tevreden!!

Ontzettend leuk kado

Kadootje besteld voor een kennis. Leuk verpakt en mooie kwaliteit.

Terug heel tevreden

terug heel tevreden, mooi produkt en vlugge levering ! ga ik zeker nog doen

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM