Filtre

grandioos

Van af bestellen tot ontvangen gaat alles snel en makkelijk. Ze houden je precies op de hoogte.

Product prima levering slecht

Ik had het koter kado voor een kennis gekocht en belde dus blij om te vragen of ze het had ontvangen bleek dat ze het niet naar het opgegeven aflever adres hadden gestuurd maar naar mijn factuur adres Ik moet het nu nog steeds zelf versturen! Product is prima in verleden ook hier gekocht!

Zoals verwachting

Rugzak met naam

Goed contact en snelle levering

Ik heb een gepersonaliseerde bestelling gedaan. Na het bestellen bedacht ik me en heb ik gemaild. Dit is meteen opgepakt en een dag later had ik mijn gewijzigde gepersonaliseerde bestelling in huis!

Superleuke knuffel jammer van de opdruk

Heb eerder knuffels besteld met naam en zag er perfect uit. Nu viel de belettering wat tegen. Het leek alsof er al een letter zo af kon vallen.

hartstikke leuke knuffel

waarbij de kosten incl. bedrukking en kadotasje en bezorging alleszins meevallen.

hele mooie en goede tassen

mooie tassen! ook grote tassen. voor peuter is s tas groot genoeg. had m besteld maar is voor peuter- kleuter groot

Hele fijne service.

Mijn product was stuk gegaan. En koterkado heeft het goed opgelost. Ze reageren snel.

Beetje tegenvaller

Happy horse knuffel besteld met naam, netjes op tijd geleverd netjes in een tasje. Blijkt achteraf bij het uitpakken de naam erop gedrukt te zijn in niet geborduurd, beetje jammer aangezien de knuffel voor een baby is en die plastic bedrukking niet echt geschikt voor een baby en waarschijnlijk er ook snel af

Dekentje dik OK maar tekst te groot

Het dekentje is mooi en zacht maar de naam is te groot

Snelle levering en mooi product

Twee knuffelpopjes met naam besteld. Ziet er mooi uit en was snel binnen.

Super service

Ik had te snel mijn bestelling gedaan en betaald en wilde er uiteindelijk nog iets bij hebben! In eerste instantie moest ik 2 x verzendkosten betalen maar na een mailtje die kant op werd dit van de tweede bestelling afgetrokken!! Super service en natuurlijk mooie producten !!!!

Snelle levering, mooie prijs

Leuk aanbod, snelle levering. Cadeau word ook rechtstreeks naar ontvanger verzonden!ideaal.

Topservice, gekregen wat er bestelt is en snel bezorgd

Snel bezorgd en precies wat er bestelt is.

Cado viel mooier en groter dan verwacht. Snelle levering

Blije kindjes

Toilettas met eigen naam voor mijn drie kleinkinderen, ze zijn er super blij mee!,,

Klasse

Goede en snelle levering,kwaliteit hoogstaand.

Niet tevreden

Kwaliteit laat serieus te wensen over. Het contact verloopt moeizaam alleen via mail. Na herhaaldelijke vragen graag per telefoon om alles uit te leggen en persoonlijk contact werd niet gereageerd en neerbuigend gedaan. Uit zogezegd"coulance" 5 euro terug gekregen. Stiksels zitten aan de buitenkant,maar die stop je onder het matras werd als verklaring gegeven. Slechte afwerking en kwaliteit.

Mooie duidelijke site en aflevering perfect

Word snel geleverd en precies wat jij hebt besteld .

Goede service en mooi product

Na het bestellen vd verkeerde 'maat' knuffel, heel makkelijk en nog op tijd kunnen annuleren en een nieuwe besteld. Bedrag vd verkeerd bestelde werd de dag erna netjes terug gestort. Product was mooi en kwam goed aan binnen de gestelde werkdagen. Zeker een kado om aan te raden.

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Netjes

Super opgelost!

Leuke webshop

Leuke spullen, en hulpzaam met alles

Goede producten snelle levering

Twee portemonnees besteld met de namen van de kinderen. Zelfs in vakantietijd binnen de levertijd in huis en prima in orde qua kwaliteit. Ook om de prijs hoef je dit zeker moet te laten.

Doen wat ze beloven

Duidelijke site, ruim assortiment, vlotte bestelprocedure en ruime betaalmogelijkheden.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM