Filtre

KWALITATIEVE ARTIKELEN EN SNELLE LEVERING

Ben zoo erg blij dat ik mijn bestelling bij Koter Kado heb gedaan. Heb het direct laten versturen naar het afleveradres voor wie het bestemd was. Ook was het mogelijk om het feestelijk in te laten pakken en een 'tekst' erbij te laten zetten. Nogmaals erg blij mee! Ga zeker vaker hier bestellen!

Erg tevreden

Pro actief / denken mee!

gebruiksvriendelijk en snel

Goede service, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Qua kleur en grootte van de opdruk had ik graag meer keus gehad.

Netjes en snel geleverd.

Koters is oké.

Goede service. Snelle levering, en een goede afwerking van het knuffelkonijndoekje.

Supersnelle levering. Leuke artikelen

2 portemonneetjes met naam laten maken voor mijn kleinkinderen. Snel in huis en ziet er netjes uit

Goede en snelle levering

Zeer goede en snelle levering

Goed en snel

Duidelijke site, mooie producten en snelle levering!

Blij mee!

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Was zoals we het hadden verwacht/ gehoopt!

Denken goed met je mee.

Ik heb een artikel besteld. Bij de opmerkingen heb ik aangegeven, dat ik een bepaalde naam op de knuffels geborduurd wilde hebben. Echter had ik niet gezien dat ze alleen bedrukt konden worden. Later ontving ik een mail waarin werd gevraagd of dat ik de bestelling wel door wilde zetten. Ook werd er met me meegedacht. Ik heb hen toen gevraagd om de knuffels naar een ander adres te versturen, dan eerder was aangegeven. Dit was geen enkel problemen. In een paar woorden kort samengevat vind ik de service: - klantvriendelijk -Meedenkend - Flexibel Bedankt voor jullie service. Mijn dochter is blij met haar reserve knuffels.

echt super goed en snel geleverd, alleen de tas zelf viel stuk groter uit als wat ik verwacht had.

Zeer tevreden over mijn nieuwe tas

Goed product snelle service

Héél tevreden!!!!

Heel tevreden over mijn bestelling! Mijn besteld item is heel mooi! Ik was zeer aangenaam verrast over de snelle levering! Donderdagavond besteld en zaterdagmorgen geleverd in België! Jullie hebben er een heel tevreden klant erbij!

Vaker besteld, weer tevreden!

Mooi artikel, geborduurd is net wat sjieker dan bedrukt, goede nette levering en je weet wat je aan toe bent. Top

Goede kwaliteit

2 gymtasjes besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit. Leuke en grote keuze uit plaatjes en lettertype. Komt ook goed overeen met eindresultaat.

Erg tegengevallen

Alles los verpakt in een doosje zonder een plastic zak eromheen.mutsje,sokjes en deken gewoon los in een doos. De letters van de naam op het mutsje en op de deken zijn erop geplakt en niet eens netjes erg jammer. Bestellen bij koter kado dat zal ik niet meer doen.ben teleurgesteld had veel mooier en netter verwacht.

Mooi product en snelle levering

Snel geleverd en mooi product.

Leuke etui's met naam besteld voor mijn klein kinderen om o.a. mee te nemen op vakantie. En een zweet/polsbandje voor over de sensor van mijn kleinzoon. Was hier super blij mee.

Top & snel!

Alles kwam netjes en snel en mooi verpakt

Geweldig!!

Net de drinkbeker en trommel ontvangen. Ziet er super mooi uit!! Zo blij mee en zat ook een mooi cadeautje bij. Koelelementen voor in de broodtrommel en drinkbeker! Helemaal top!!

Ik ben tevreden

Ik heb voor mijn nieuwe nichtje een knuffel besteld met naam en heb het bij haar lsten bezorgen. Alles is naar tevredenheid gegaan.

Goede service en mooie producten

De producten worden snel geleverd en zien er netjes uit. Het voldoet aan mijn verwachtingen!

Snel, leuk, origineel

Vlot en mooi afgewerkt

Bestelling was snel klaar en helemaal naar wens!

Snel geregeld, enige minpunt vind ik hoe het konijn kaal in een doosje gepropt zat. Verder geen commentaar

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM