Filtre

Goede kwaliteit en snel geleverd. Ideaal als je een persoonlijk cadeau zoekt.

Leuk kraamcadeau

Bij elke geboorte in onze vriendenkring/familie laten wij een knuffel borduren met naam. Altijd goed ontvangen.

Snelle en goede levering!

Supersnelle levering en leuke spullen. Kan ook ingepakt worden, geweldig!

Leuk, maar niet helemaal zoals geadverteerd

Het knuffeltje werd leuk ontvangen, dus gelukkig daar geen opmerkingen over. Maar tijdens het bestellen werd het idee opgewekt dat de naam op het knuffeltje gestikt zou worden, nu is dat met een soort plakletter gedaan en ik verwacht wel dat deze er snel af zullen gaan. Verder hadden wij het knuffeltje eigenlijk een slag groter verwacht. Dus misschien een tip om deze punten er duidelijk bij te benoemen. Ondanks deze feedback toch een heel leuk cadeautje om te geven en gelukkig verder wel van goede kwaliteit.

Goede website snel geleverd mooi product

Product is makkelijk samen te stellen en wordt netjes geleverd.

Heel leuke bedrukte gaatendoekjes

De handdoekjes zien er precies zo uit zoals ik bij de bestelling zag als voorbeeld. Letters zijn heel duidelijk en de kleur is prachtig.

Prima geregeld!

Al twee keer n knuffel besteld, schot in de roos!

Precies wat we voor ogen hadden

Pakket kwam op tijd en netjes verpakt aan. Het bestelde item was precies naar onze verwachtingen en we weten zeker dat ons nichtje hier ontzettend blij mee is.

Zeer slecht

Een bestelling geplaatst en niet ontvangen wel betaald en geen berichten terug naar meerdere mails te hebben gestuurd!!!

handig bandje

fijne bandjes alleen had vond ik het graferen bij mijn vorige bandjes (2 jaar geleden) mooier.

Snelle levering, mooie opdruk helaas wel een koffertje van 15 euro

De koffer ziet er wat goedkoop uit.

prachtig

Zacht en mooie knuffel..Heel tevreden.

Product zoals afgebeeld op de website

Ik ontving het product zoals afgebeeld op de website. Goede kwaliteit. Voor een webshop te zijn met gepersonaliseerde spulletjes, vond ik het pakketje wel vrij onpersoonlijk geleverd. Maar dat is dan weer persoonlijk ;-)

Heel erg leuk!

De handdoek in dezelfde kleur en bedrukking had ik al, en nu de sporttas en toilet tas. Zo heeft mijn kleindochter een prachtige set. Ben er heel blij mee.

Gemakkelijk te bestellen, meteen bevestiging en binnen redelijk termijn ontvangen. Het rugzakje met naam was precies zoals op de afbeelding. Heel leuk Mijn moeder , 86, is blij met het cadeau dat zij kan geven aan haar achterkleinkind

Kwaliteit en prijs in verhouding

Fantastisch!!

Overzichtelijke website, gemakkelijk om zelf een ontwerp te maken. Snelle verzending. Een ontzettend origineel en persoonlijk kado!

Leuke producten en snelle levering! Super!

goed product

het product is goed van kwaliteit maar de bestel website is onhandig.

Snelle levering mooi product

Mooi zachte dekentje met mooo tekst erop. Ben er tevreden mee

Goede kwaliteit

Erg mooi en goede kwaliteit!

Ik heb de lunchset al eerder besteld voor mijn zoontje en nu voor mijn dochter die naar de basisschool gaat. Ben super tevreden en goede kwaliteit. Dit vind ze een super verjaardags cadeautje!

Mooi product

Kinderen zijn blij met hun lunch box en beker

Prachtig

Super mooie tas laten maken met de naam van me dochter voor het nieuwe school jaar ze is er echt onwijs blij mee!!!

Altijd in orde

2 Ecologieweg