Filtre

De badcape met borduring is mooi van kleur, netjes afgewerkt en snel geleverd.

Product ziet er mooi uit, precies zoals op de website omschreven werd.

Perfect en supersnel uitgevoerd

Perfect en supersnel uitgevoerd

Waarde voor je geld

Mooi product snelle levering aanrader ten top

Fijne site, ruime keuze. Bestelproces ging lekker vlot en de daadwerkelijke bestelling werd super snel geleverd!

Goede klantenservice

Leuke flessen met naam besteld. Eén fles had de pech dat het lekte. Kan gebeuren, is adequaat en snel opgelost. Dikke prima voor klantenservice!

Tevreden

Zeer tevreden een mooi

Alles naar mijn wens.

Het was mijn eerste aankoop en ik ben heel tevreden. Gemakkelijk bestellen en op tijd ontvangen.

Snel en goede levering

Super mooie producten netjes en snel bezorgd zoals ze zeggen

Snel verstuurd, prachtig product!

Mijn handdoek met tekst is goede kwaliteit en was heel snel verstuurd! Erg blij mee!

Mooi cadeau, snel geleverd, alles liep perfect. Een aanrader om hier te bestellen

Mooi shirt. Wel prijzig

Zeer goede service. Had het verkeerd in gevuld. En zij hebben netjes een mail gestuurd. Of het ook anders mocht. Top Ook snelle service

Vlotte levering.

Producten geleverd volgens wensen

Fijne makkelijke manier van uitzoeken en bestellen. Snelle levering!

Goed, maar niet snel

Een waterfles besteld. Kwaliteit is hoog, de bedrukking zit er stevig op. Er wordt echter geadverteerd met snelle levering, maar 5 dagen is tegenwoordig niet meer echt snel.. Goede kwaliteit dus, maar als je iets zsm nodig hebt zou ik even verder zoeken.

De bestelde lunchbox met drinkfles zien er prima uit. Levering was ook lekeer snel.

Precies wat ik besteld heb.

Precies wat ik besteld heb. Snel en goede communicatie over de levering.

Prima producten en snelle levering. De letteropdruk hadden van mij nog wel met een kleurtje gemogen.

Snelle service prima bidon

Snelle service, prima bidon leuk met naam erop

PERFECTE SERVICE EN KWALITEIT

Het bestelde cadeau zag er net zo mooi uit als op het scherm. Kwaliteit van de stof was nog beter en voelde zachter dan ik had durven hopen. Ik kom zeker terug bij jullie voor weer een kraamcadeautje

Leuk tas

Heel erg leuke tas voor dochter van een vriendin van mij gekocht voor haar verjaardag. En heel snel geleverd

Volgens afspraak geleverd.

Rode duivel T-shirt met kleinzonen hun naam bestel ....ze vonden het super

fantastisch

super snelle levering ziet geweldig uit goed materiaal

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM