Filtre

Zeer snel en goed spul

Snelle levering, prachtig badjasje met naam!

Een badjasje besteld met geborduurde naam: hij is prachtig geworden, ben er zo blij mee. Hij werd ook heel snel geleverd.

Heel mooi

Snelle levering en goede kwaliteit, wordt heel positief ontvangen.

Nette bezorging en de badhanddoek is top

Snelle service en mooi afgewerkt materiaal

De site was heel gebruiksvriendelijk. Je werd van alles heel erg goed op de hoogte gehouden. De levering was helemaal volgens afspraak en netjes afgewerkt. We zijn op en top tevreden.

Fantastisch!

Heb een baby dekentje besteld, met naam Hij is nog mooier en zachter dan ik had verwacht. In 1 woord fantastisch. Om aan te raden.

Snelle levering, goede info

Leveren wat ik heb besteld.

Mooie tas

Mooi precies zoals besteld

Super service!

Bestel hier vaker. Nu ging het deze week mis met een opdruk. Was allemaal geen probleem. Binnen 1 dag nieuw exemplaar binnen, precies op tijd. Wat een service en vriendelijkheid!

Uitstekend bedrijf!

Ben super blij met mijn aankopen, verzending ging super snel. Ze hadden een verkeerde artikelmaat opgestuurd, maar ze hebben dat in een dag opgelost, en hebben mij een nieuwe artikel opgestuurd. Ik ga echt vaker van hun bestellen!

Perfect, zeer tevreden

Altijd snelle levering, duidelijke communicatie, goeie website en een breed assortiment aan producten. Zeker een aanrader!

Snelle levering en product is naar verwachting

Snelle levering en product is naar verwachting

Snelle bezorging en leuke producten

Ik heb 2 bidon flessen besteld met naam erop. Ze waren snel binnen en ontzettend leuk !

Goede service, snelle leveringen.

Ik had een roze konijn besteld, maar kreeg een blauwe binnen. Mailtje gestuurd en op zondag (niet verwacht, want het was weekend) antwoord terug dat ik de blauwe mocht houden en dat alsnog een roze opgestuurd zou worden. Inmiddels heb ik hem binnen, ben er heel blij mee.

Leuke knuffel!

Een heel mooie knuffel, netjes geborduurd en super snel geleverd. Mijn dochter is er erg blij mee!

Mooie bidons, lekker groot. De namen staan er perfect op

Fijne grote bidons. In 5 kleuren besteld. Fijn dat het drinkgedeelte ook in de kleur van de bidons is. Daardoor is duidelijk bij welke bidon deze hoort. Namen zijn erg mooi. Vooral de glitterende zilveren letters zijn erg mooi. Levering was supersnel. Zeer tevreden.

Gewoon goed.

Alles is boven verwachting gerealiseerd. Het ging over een voetbaltas met de naam erop.

Snelle en goede levering

Maten vallen erg ruim

Goede snelle levering

Een shirt besteld met naam en rugnummer voor het EK, goed en snel geleverd met DHL.

Uit stekend

Drinkt goed alles is goed

Mooi product, snelle levering

Alles volgens verwachting, snel een prachtige geborduurde knuffel ontvangen zoals besteld.

Kwaliteit en snel

Mooie tas

Ziet er heel mooi uit, mooie bedrukking, dochterlief erg blij! Ziet er stevig uit, ik hoop dat de rits goed blijft want dat ziet er iets minder stabiel uit maar we gaan het afwachten, komt vast goed. Mooie snelle service ook! Tot nu toe erg blij mee!

Goede, snelle levering

Goede website. Snelle en nette levering!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM