Filtre

Prima webshop

Koterkado is een fijne webshop. Ze blijven je op de hoogte houden over het verloop van je bestelling. Een aanrader voor leuke spullen als kadootje voor kleine koters.

Goed geregeld

Goed en snel geregeld zeer tevreden

T-shirts baby

Zeer mooie kwaliteit, prachtig gedaan, Ben er erg blij mee, snelle levering.

Alles prima.

De gele handdoek was er langer tijd niet. Toen hij er was meteen besteld en na een paar dagen bezorgt. Ziet er super mooi uit en goede kwaliteit.

Alles tiptop inorde!

Ik ben zeer tevreden

Babymutsje met naam besteld. Superleuk en ziet er prachtig uit!

Duidelijke site, vlotte levering en geen bezorgkosten!

Leuke site met mooie kadotips

Mooie artikelen van goede kwaliteit

Geweldig. Bedankt voor de goede en snelle service. Het BBQ schort is van mooie kwaliteit en zeer snel geleverd. Bedankt voor jullie inzet.

Zeer teleurstellend

Na contact met de klantenservice hoopte ik op een oplossing maar helaas. Kansloos. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer!

Gaaf

Goed informatie snel verwerken juiste artikel goede kwaliteit optijd verzending.

Geweldige ideeën, persoonlijk en snelle levering.

Ik heb diverse malen eerder bij jullie besteld. Blijkbaar op het account van mijn man..... Leuke ideeën en nu ook steeds meer voor volwassenen. Ga zo door. Groeten.

Super mooie koffer

Wij hadden al een trolley met naam. Maar nu voor de andere 2 kinderen ook 1 besteld. Zijn stevig en makkelijk op te bergen. Zeer goede kwaliteit

Mooie handdoek

Mijn fout ik had verkeerde maat ingevuld verpakking kan beter in een kartonnen doos had ik de handdoek in plastic gedaan

Ze doen wat ze beloven Mooie spullen Ik heb goede ervaringen

Mooie spullen Goede berichtgeving Is duidelijk

Snel en goed

Snel levering mooi bedrukt En een goede maaten tabel

Heel mooi

Alles goed

Superleuk

Snelle levering nog benaderd ivm lettertype, wat n service! Mooie kleur en stevig materiaal. Leuk verpakt de kindjes zullen er trots mee naar school gaan!

Weer een mooi kado

Snelle levering, en mooi hoe de naam en geboortedatum in het knuffeltje verwerkt zijn. Altijd een leuk kado om weg te geven

Fantastisch leuke items van naam voorzien

Wat is dit al genieten als je alle items van een naam kunt voorzien. Of het nu je kinderen, kleinkinderen of hondjes, puppy's zijn.....het is gewoon heel erg leuk dit uit te delen. Verrassend goede resultaten! Precies zoals ik het had bedoeld!

Ziet er super leuk uit

Snelle levering en ziet er super cool uit

Super kwaliteit.

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering, super mooi gemaakt.

Snelle levering & mooi product

Super service, levering was zeer snel (2 dagen). Product precies zoals beschreven. Top

Bestelling direct en netjes geleverd

Top geregeld

2 Ecologieweg