Svar fra virksomhedsejeren
Bedankt voor uw review. Zoals via mail verteld heeft u n.a.v. een door ons verstuurde nieuwsbrief, 2x een sporttas met naam besteld. Op de sporttas kunnen behalve de naam, diverse verschillende afbeeldingen worden afgedrukt. Op de productfoto (de foto in de nieuwsbrief linkt naar het product op de site, dus uiteraard zijn die identiek) hebben we dit laten zien met een afbeelding van een zwemmer, en een naam eronder. We hebben ook een afbeelding van een voetbal, turnster, hockeyspeler, basketbalspeler etc. Immers niet iedereen gebruikt een sporttas voor dezelfde sport. Het is niet mogelijk om in een nieuwsbrief alle kleuren tassen, met alle kleuren opdruk, en alle soorten afbeeldingen te tonen, vandaar dat wij altijd kiezen voor het tonen van een productfoto, dit is 1 van de honderden mogelijke combinaties. Bovendien hebben we een previewtool die u precies toont wat u heeft samengesteld qua kleur, naam, lettertype en opdruk. U heeft alleen een naam ingevuld en gekozen voor "1 regel tekst, geen afbeelding". Dit zag u op het scherm, en daarna ook in uw mail op de orderbevestiging. U vroeg na ontvangst van de gepersonaliseerde tassen of we de tassen terug konden nemen maar de tassen zijn maatwerk, bedrukt met de door u ingevulde namen en voor ons onverkoopbaar aan iemand anders. Ik heb u uit coulance een korting aangeboden op een nieuwe bestelling maar ik begrijp uit uw review dat u van dit aanbod geen gebruik wilt maken.