Prachtige en sterke rugzak!

Heel erg leuk om de rugzak te personaliseren: veel keuze uit kleuren en lettertypes : en mooie voorbeelden! Makkelijke website en de rugzak voor mijn kleinzoon was er snel.

Een mooi kadootje

Een schattig badjasje van een mooie kwaliteit is in een kadoverpakking bezorgd . En dat allemaal binnen 2 dagen! Iedereen blij:))

Goeie kwaliteit en een mooi eindresultaat

Ziet er goed uit

.....

Prima. Snelle levering

Leuk keukenschortje voor mijn kleindochter. Stof had alleen wat dikker mogen zijn. Snelle levering.

Goed geregeld

Snelle service, goed verpakt, kwalitatief mooi product.

Zeer goede ervaring

Wij hebben hier al eens eerder een rugzak gekocht. Goede kwaliteit en het gedrukte plaatje/tekst blijft ook mooi. Nu wilden wij 2 rugtassen en een sporttas bestellen, maar zonder tekst en met plaatje. Omdat dit via de website niet mogelijk was (er moest een tekst bij), hebben we alleen een streepje geplaatst. De volgende dag kreeg ik een berichtje van Koter Kado met de vraag of dit streepje echt de bedoeling was. Nadat ik de situatie had uitgelegd, kreeg ik een berichtje dat ze de streepjes zouden weglaten. Een paar dagen later kwam de bestelling binnen: prima in orde met plaatje en zonder tekst. Wederom stevige en mooie tassen waar we ongetwijfeld veel plezier van hebben. Bedankt!

Supersnelle service

Heel snel geleverd, mooie print en fijne service. Ik had een fout gemaakt in de tekst, kon gelukkig nog snel aangepast worden.

Altijd snelle service en top kwaliteit

Super mooie deken

Top ga zo door

Mooie toilettas snel geleverd met de post

De toilettas is mooi bedrukt en snel geleverd. Verpakkingsmateriaal kan wat duurzamer en stof is wat dun.

Erg mooi geworden

Handdoek was mooi geborduurd. Cadeau viel in de smaak.

Meerdere tassen gekocht met bedrukking

Ik heb meerdere tassen gekocht met bedrukking en deze vallen heel goed in de smaak (als cadeautje). Mooi/stevig materiaal! Komt overeen als op de foto. Ook de bestelling plaatsen ging erg makkelijk. Ik had 1 cadeautasje besteld en deze was vergeten, na een mailtje kreeg ik direct mijn geld teruggestort. Een zeer prettige ervaring!

top!

Ik ben zeer te vrede over koter kado snel en netjes geleverd ik raad dit aan iedereen aan om daar wat te bestellen jullie zij top!

Snelle en correcte levering

De bestelde artikelen voldeden geheel aan de verwachting. Keurig netjes geleverd. Top!

Snel accuraat en prettig

Snel en goed

Top service en advies

Heel tevreden

Super snelle levering . Bedankt onze kleinzoon was blij met zijn pietenpet met zijn eigen naam .

Leuke cadeaus, snelle service!

Ik bestel al een aantal jaar babycadeautjes via Koter Kado. Ruime keuze in leuke cadeaus, snelle levering. Succes verzekerd bij de ontvanger met een gepersonaliseerd cadeautje. En als je een vraag hebt krijg je snel een reactie, kortom geweldig.

Eenvoudig met bestellen

Site is overzichtelijk en eenvoudig . Eenvoudig om te bestellen . Correct te volgen bestelling Snelle levering

Super mooie toilettas

Mooie tasjes.

Mooie schoenen tasjes besteld. In erg korte tijd geleverd. Mooi bedrukt en goede kwaliteit. Uitermate tevreden, mooi product.

Disapointed

Hello. Ik heb armbandje besteld maar die is nog niet binnen. Post Nl app zegt dat die geleverd is maar dat klopt niet . Heb info gekregen dat verzender moet kontakt met post nl opnemen maar naar de email naar jullie heb ik nog steeds geen antwoord.

Uitstekende kwaliteit

Mooi dat jullie cadeautjes op naam kunnen maken!

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM