Onze tweeling dochters gebruiken deze tassen, voor zwemles , dansles en gymnastiek op school . De tas is mede dankzij de persoonlijke naam, heel duidelijk herkenbaar , dus makkelijk en snel te pakken , in groepsverband . Heerlijk ruim, alles kan erin. Medicijnen , bril e.a. kunnen in het kleine voorvak, achter de rits. Wij zijn helemaal tevreden .
Bedankt voor uw review over onze bedrukte Retro schoudertassen met naam. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Was makkelijk te bestellen en snel binnen. De rugzak is van mooie kwaliteit en de kleur van de naam is zoals ik het voor ogen had. Zeer tevreden en zal zekker nog een X bij jullie wat bestellen.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de bedrukte rugzak, bedankt voor uw mooie review. Graag tot een volgende keer!
Heel mooi en goefe kwalitei
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het bestelde kinderschort met opdruk. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Ik moet nog contact opnemen met betrekking tot een bestelling. Dus dat even afwachten
Ik heb een teddy rugtas, waarop je een naam kan laten bedrukken. Veel opties qua kleur en duidelijk hoe het eruit komt te zien. Een aanrader om via koter te bestellen!
Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat de teddy rugzak met naam helemaal naar wens was. Graag tot een volgende keer!
Mijn ervaring met Koter Kado is zeer prettig !
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling!
Jammer genoeg was 1 oogje van het konijn niet zichtbaar. Eerst wilde ik het terugsturen, maar na lang zoeken zat het diep verstopt achter de muntgroene haartjes van de pels. Haartjes zelf zo goed mogelijk weggeknipt zodat het oog toch zichtbaar werd en het toch nog mooi was om als kadootje af te geven. Jammer genoeg had dit wel vermeden kunnen worden als de kwaliteitscontrole ietsje beter was gebeurd. In het verleden hier nogmaals besteld en toen was alles prima in orde.
Bedankt voor uw review over het Happy Horse knuffeldoekje. Ik heb niet eerder gehoord dat een oogje op een knuffeldoekje wat verstopt zat achter de pluche stof, we zullen er op letten. We gaan ervan uit dat M inmiddels heerlijk ligt te knuffelen met het doekje en zien u graag weer terug bij Koter Kado!
Fijne duidelijke site ,heb een rugzak voor onze kleinzoon besteld.De info was duidelijk ,de levering snel .T mail contact verliep eveneens duidelijk.Fijn om een bestelling te kunnen doen bij dit bedrijft ,bedankt.
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. We wensen uw kleinzoon veel plezier met zijn stoere rugzak met raceauto en naam er op! Graag tot ziens bij Koter Kado!
Zogezegd werd mijn pakket geleverd helaas heb ik niets mogen ontvangen
Graag even mailen naar [email protected] dan kan de klantenservice dit voor u uitzoeken.
Het was makkelijk vorm te geven. De tas zag er mooi uit en het uiterlijk voldeed aan mijn verwachting. Het enige wat ik jammer vond was dar er in het grote vak niet nog een tussen schot of een kleiner vak zat. Maar verder was ik te vrede. Geen idee hoe goed de kwaliteit is want hij is nog niet gebruikt.
Ik was te laat met het bestellen van een kraamcadeau, en doordat borduurhuisjolie.nl is gestopt ben ik terecht gekomen bij Koter Kado. Bij de bestelling een berichtje gevoegd dat ik te laat was en verzoek om indien mogelijk dezelfde dag nog te verwerken. En dat is gelukt, tegen alle verwachting in was het op tijd binnen (beetje mazzel met PostNL natuurlijk), maar helemaal top! En kwaliteit ook heel goed (Knuffelkonijn met geborduurde oren). Zeker nog een keer!
Bedankt voor uw uitgebreide review, fijn om te horen dat alles naar wens is. Graag tot een volgende keer!
Ruime gepersonaliseerde keuze . Leuk als kraamkado Je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bezorging.
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. Graag tot ziens bij Koter Kado!
Ik heb veel besteld bij KoterKado, Het fijnste is dat je alles mee kan kijken op de site zoals kleur / lettertype en wat je erop wilt. Alles is zoals het is !! Zelfs ze stoffen van kleding / knuffels heerlijk zacht en mooi.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te lezen dat u elke keer enthousiast bent over ons aanbod en service. We zien u graag weer terug bij Koter Kado!
Fijne ervaring
Mooie producten, goede kwaliteit!
Mooie rugzak qua kleur en afwerking!
Wij hebben een knuffel kado gekregen van iemand met naam, geboortedatum enz. De knuffel is mooi groot en super leuk!
Sinds jaar en dag bestel ik gepersonaliseerde tassen voor mijn opvangkindjes. Goede kwaliteit aangezien ze deze dagelijks meenemen naar de opvang. Eenmaal was de naad niet goed en is deze probleemloos omgeruild. Nu met de kleinkindjes zijn daar de Teddytassen en de knuffels bij gekomen. Zalig te zien hoe deze geknuffeld worden, ook al zijn ze ontelbare keren gewassen.
Bedankt voor uw mooie recensie, u bestelt inderdaad al vele jaren bij ons, erg leuk! Graag weer tot een volgende keer!
Ik heb een geboorte cadeau besteld. Heb de naam en de geboorte datum laten borduren in beide oren. Dit is bijna niet te zien. Het is heel anders dan op het voorbeeld.
Bedankt voor uw review. Zoals ook via mail besproken, u heeft een kleur op kleur combinatie gekozen, bruin op bruin, en dit is uiteraard minder duidelijk dan beige op bruin, wit op bruin, antraciet op bruin etc. Op de foto die u mailde zag ik geen afwijking van hetgeen u ziet op onze site buiten het feit dat de site een 2D weergave geeft, platte tekst op een plat product. Ik vind het jammer dat u ondanks onze zorgvuldigheid een andere verwachting had van het resultaat. Ik heb u een aanbod gedaan via mail maar heb daar geen reactie op ontvangen. We zien u graag nog eens terug bij Koter Kado!
Mooie tas. Goede communicatie en snelle service.
Super site goede producten en mooie kwaliteit.
Bedankt Ineke voor de mooie review. Graag tot een volgende bestelling!
De tas was gemakkelijk en snel te bestellen en je had veel keuze. Je kan de tas helemaal naar eigen smaak creëren. Super leuk cadeau om te geven.
Bedankt voor uw review over onze Teddy Rugzak Lukkies met geborduurde naam. Fijn om te lezen dat alles naar wens was!
Ik kwan erachter via de recensies dat ik de verkeerde bedrukking had besteld. Dus bedrukt i.p.v. geborduurd. Gelukkig heeft de mevrouw die ik gemaild had dit nog op tijd kunnen herstellen. Advies zet het goed duidelijk op de website wat het verschil is.
Kennissen en vrienden vinden het het een leuk kado!!
2 Ecologieweg
HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire