Lange levertijd

Ik moest een week wachten op de levering. Kraamkado daarom later nog moeten brengen, was al op visite geweest! Beetje jammer!

Mooi artikel. Vlug ontvangen

Een gepersonaliseerde rugzak besteld als kraamcadeau, heel mooi en snel binnen gekregen!

Snelle levering en de knuffel met naam is mooi gemaakt, armbandje met naam is ook super handig!

Heel mooi

Al meerdere keren iets besteld bij KoterKado. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Duidelijke instructies als je iets met naam wilt laten bedrukken /borduren.

Ik had een verkeerde kleur besteld Direct een mail gestuurd en het werd onmiddellijk opgelost . Zeer goed service ,

Prima service en snelle levering

Goed overzichtelijke website

Vlug geregeld

Voldoende keus. Redelijke prijzen. Vlug geleverd. Voldoet aan beschrijving.

mooi

mooi van kleur en tekst

Uitstekend.

Had de verkeerde schrijfwijze doorgeven,maar dat kon nog gewijzigd worden. Super.

Snel mooi geborduurd

Het eerste knuffeltje voor onze dochter besteld met naam. Snel geleverd en we konden de bestelling goed volgen. Zeker niet de laatste keer dat we iets bestellen!

goed geregeld.

goed.

Mooie persoonlijke kados

Goed te ontwerpen via website. Alleen afterpay lukte niet, maar dat was geen probleem.

Snel

Bestelling snel verwerkt en duidelijk op de hoogte gehouden van de status. Goede kwaliteit

Zoals elke bestelling. Zeer tevreden.

Mooi produkt. Werd van te voren op site aangegeven dat tussen Kerst en Oud en nieuw niet werd gewerkt en keurig 3 januari werd het geleverd.

de pyama`s waren wel goed maar het materiaal was dunner dan verwacht.

snelle, goede levering

Heel mooi

Heel tevreden met mijn bestelling

hele leuke knuffels

Knuffels besteld voor collega's. Werd enorm gewaardeerd. Zal zeker nog eens bestellen.

Prachtige toilettassen, mooie kleuren en leuke opdruk.

Snelle levering, mooie kwaliteit toilettas

Super tevreden

Heel snel bezorgd en ziet prachtig uit.

Heel mooi in een extra zakje verpakt. En snel bezorgd.

Goed opgelost na fout in stiksels

Wat zijn we blij dat er na een fout in de stiksels van de schouderband en goede oplossing is aangeboden. Ook is er een snelle reactie en begrip via de email. Nogmaals bedankt! Mooie producten.

Leuk en kleurig

Ziet er allemaal leuk uit. Snelle levering.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM

(0180) 546346

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire