Prachtige rugzak met naam

Alles in goede orde ontvangen, mooie rugzak voor onze kleindochter met haar naam.

Snel en betrouwbaar

Makkelijke site, mooie materialen.

Top service!

Top service ! Mooie afwerking ,goede kwaliteit en snelle levering

Snel en goed

Meerdere keren al bij koterkado besteld. Altijd goed en snel geleverd

Superblij met mijn keykoord, snelle levering

Makkelijk te bestellen, duidelijke website. Mooi bedrukt keykoord en snelle levering. Vriendelijk contact via email.

Mooie tas, snel geleverd!

Mooie tas, snel geleverd!

Mooi!

En snel geleverd

Goede kwaliteit

Wordt ook over de verzending erg goed op de hoogte gehouden en het gekozen cadeau was prima.

Keycord is prima. Letters duidelijk en netjes af / op gedrukt. Goede lengte voor een volwassene.

Hele snelle levering. Snel gemaakt en heel netje’s. Helemaal blij mee!!!

Het was prachtig wat ik heb besteld, mijn plankindje in Kenia en mijn kleinkinderen zullen er blij z

Prachtig gewoon

Fijn dat de zending vlug verloopt

Na mijn bestelling kwam ik er achter dat de naam anders geschreven werd, mailtje gestuurd, en het werd direct aangepast! Het konijn is prachtig en super zacht!

Makkelijk, snel en kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en product is kwalitatief goed.

Slecht lettertype

Een happy horse konijn besteld met naam, echter het lettertype was zo onduidelijk, dat er een hele andere naam kwam te staan. De o werd een a, waardoor de knuffel niet gegeven kon worden. Contact gehad met de klantenservice, maar geen oplossing, eigen fout, heel erg jammer. Vandaar 1 ster.

Mooi cadeau!

Precies gemaakt zoals het in de foto op de site eruit ziet. Snelle levering en goede communicatie over hoe de order verloopt.

Vlot, correct en mooi.

Helemaal ok

Makkelijk, snel, leuk

Geweldig!

Teddy rugtasje besteld voor kleinkind, naam op laten borduren door jullie. Een woord echt super mooi gedaan, en wat snel geleverd! Echt top

Uitstekend!

Veel keuze in kleur en uitvoering, snelle levering.

Super !

Goede snelle service en prachtig rugzakje.

Helemaal blij met mijn aankoop!

Leuk teddyrugzakje besteld met naam! Netjes geborduurd en super snelle levering!

Geweldige service

Ik zal het iedereen aanraden!!!

Snelle levering,

Goede kwaliteit

Prima product meer naar geen contact

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen en geen factuur oid. Nul teken van contact met Koterkado. Bestelling kwam snel, wist dat het klaar was door melding van DHL dat mijn pakket afgeleverd was. Koterkado gemaild hierover, ik heb de factuur nodig, tot op heden geen reactie gehad.

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM

(0180) 546346

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire