Fijjne, duidelijke website. Goede communicatie en snelle levering! Ik heb 2 zweetbandjes besteld met persoonlijke tekst; goede kwaliteit en ze zien er heel mooi uit! Komen ook heel goed uit de was!

Goed product, keuze uit veel kleuren was fijn. Alleen de site ziet er niet super professioneel uit dus ik heb hierdoor in eerste instantie getwijfeld of jullie een betrouwbaar bedrijf waren. Mijn twijfel was nergens voor nodig, want ik heb snel mijn product ontvangen en het was top!

Ik ben zeer tevreden over het product Kwaliteit is prima

Goed en snel geholpen

Jammer dat de tas al zo snel stuk was. Maar snel en makkelijk geholpen, binnen een week een nieuwe tas, hopelijk blijft deze wel heel

Letters op beker waarschijnlijk snel eraf

Bekers nog niet gebruikt, maar heb het vermoeden dat deze snel zullen loslaten. Dacht dat deze letters vaster erop zouden zitten.

Snel

Eenvoudig te bestellen, snelle levring

Voldoende product, gezien de levering.

Wat je aangeeft krijg je op je shirt bedrukt. Alleen jammer dat er vouwen in het bedrukte materiaal zit. Maar kan er mee door gezien de prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering maakt hoop goed

Mooi!

Super snelle verzending en de rugtas met naam ziet en prachtig uit.

Goede en snelle levering

Als kraamcadeautje een happyhorse konijn met naam besteld. Die was met 3 dagen in huis. Hele snelle service en goed product

Zo blij met het rugzakje voor ons kleinkind

Koterkado heeft enorme leuke producten, prijs, kwaliteit zijn in balans en de service, levering uitstekend

Peefectoooo

Heel mooi heel blij met het resultaat.

een hele mooie knuffel

ik heb na de bestelling nog een mailtje gestuurd voor de naam omdat het met twee ll was ,gelukkig is het inorde gekomen thanks

Mooi product

Prachtige badlaken ontvangen een heel mooi product en goede kwaliteit zeer tevreden .

Not as it was in preshow

Unfortunately the letters for the backpack is to small, so they’re not almost visible. The quality of the backpack is good. If your order without your name, then fine. Otherwise it’s better to order the normal backpack, not fluffy

leuke cadeautjes, snel en zorgvuldig bezorgd

Duidelijke uitleg bij de plaatjes, goede prijs, nette service, blije koters en ouders. Zeer het aanbevelen waard!!

Perfect!

Supersnelle levering en een tas van mooie kwaliteit!

Tevreden

Super snelle levering en zoals verwacht

Bestelling geplaatst en snel ontvangen.

Bestellen gaat gemakkelijk.

Bidon met naam ziet er goed uit.

Snelle levering echter verkeerde kaartje erbij

Doordat het verkeerde kaartje bij de knuffel zat (van een hele andere bestelling van een andere klant) heeft mijn ontvanger nooit gezien dat het kado van mij kwam. Totdat ik zelf met hem belde om te vragen of hij niet iets had ontvangen…

Snelle levering maar resultaat van borduring is minder mooi dan bedrukking

Happy horse Rabbit laten borduren in de oortjes voor een kraamcadeau, maar nu zie je de bedrukking/stiksels er door de achterkant van de oren heen.

Goeie service mooi kadootjes

Snelle v Levering, alles goed geregeld, Antwoord op vragen en oplossing snel gekregen. Heel mooi konijn, ons kleindochter was super blij. Rugzakje ook mooi. Dankjewel!

Had zoveel beter gekund

Superschattig knuffeltje. Op de website ziet het er veel groter uit. (Maar ik had zelf beter moeten lezen) Wat ik echt mega zonde vind is dat de naam dwars door het knuffeltje heen is gestikt. Eenzijdige was zo veel mooier geweest. Daar wordt ook mee geadverteerd. “Op de voorkant”

2 Ecologieweg

HENDRIK IDO AMBACHT 3343LM

(0180) 546346

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire