Prima levering en kwaliteit

We hebben de bestelling keurig op tijd binnen gekregen. De leren schort was een goede kwaliteit en de tekst prima

Zeer tevreden.

Oranje shirts besteld met opdruk. Goede kwaliteit, zeer tevreden.

Weer een heel mooi konijn ontvangen!

Dit is ons 3de konijn wat we kado hebben gegeven. Erg mooi en snel geleverd.

Geweldige producten, snelle levering

Drie producten gekocht, netjes afgewerkt en binnen twee dagen geleverd. Geweldig.

Ziet er leuk uit en snelle levering.

Leuk om een naamcadeautje te geven.

Wij zijn tevreden van de knuffel konijn. Onze beide kleintjes hebben deze knuffels van bij de geboorte en kunnen er niet meer zonder

Snelle leverieng

Qualiteit is goed ik ben blij mee

Mooi product

Konijn: Snelle levering en mooi geborduurd. Heerlijk zacht.

Heel tevreden

Mooi shirt en snelle levering. Mijn zoon is er erg blij mee. Hopelijk mooi weer op koningsdag.

Ontzettend positieve ervaring

Ik had per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst. Ik stuurde meteen een mail en kreeg al 5 minuten later antwoord (om 21u40!) en werd ook onmiddellijk een oplossing aangeboden! Heel erg tevreden. Productuitvoering was prima; levering gebeurde binnen de twee dagen na bestelling. Kortom: heel mooie ervaring.

Wauw, wat een leuk cadea

Voor de eerste keer iets besteld voor kraamcadeau. Tas en omslagdoek met naam. Ziet er mooi uit, de naam staat er ook netjes op. Een super mooi cadeau om te geven. Snelle levering.

Keurig!

Mooi cadeau , keurig verpakt en snel feleverd

Correcte levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Super blij met het dekentje en een snelle levering

Goede service mooi product

Teddy rugzak met naam besteld. Precies zoals verwacht erg mooi en super service!

Uitstekend en snel!

Snelle en goede levering!

Prachtige drinkfles voor onze dochter

Stevige drinkfles, belettering ook heel netjes. Ik hoop dat de kwaliteit goed is, zodat de belettering er ook lang op zal blijven zitten.

Snelle levering en fijne hoody

Prijs kwaliteit in goede verhouding. Snelle levering. Ik vind de maat M wel wat groot vallen

Super mooi

Super mooie toilettassen.

Prima product alleen ongevraagde spam erna

Als ik een beoordeling wil geven dan doe ik dat zelf wel, hier hoeven jullie niet ongevraagd mails over te sturen

Vaak een bestelling gedaan en altijd een snelle levering, dik tevreden. Gebruikersvriendelijke site.

probleem !!!!

klarna is een dik probleem : GEEN bankrek ening nummer als je gewoon wilt overschrijven dat kan toch niet ?!!!!! en maar mailen en geen antwoord

Pet is goed en snel geleverd.

Snelle levering. Goed verpakt.

Snelle levering. Goed verpakt.

Super mooi

Super mooi en super snel geleverd

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]