Mooi badjasje met naam gekocht, snelle levering en service

Ons buurmeisje werd geboren. Meteen een geweldige teddy rugzakje met haar mooie naam besteld. Twee dagen erna konden wij haar mama&papa al verrassen met dit persoonlijke kado. Top!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snel geleverd en goed ingepakt

Goed!

Snelle service, netjes verpakt.

Uitstekend! Makkelijke website, snel verzonden, netjes verpakt. Goede kwaliteit, netjes afgewerkt. Snelle verzending. Ik zal zeker weer voor deze website kiezen.

Duidelijk en goed

Cadeau besteld; precies geleverd zoals verwacht. Top!

Makkelijke en duidelijke site, veel opties om uit te kiezen en super leuke cadeaus.

Super snelle levering

Super snelle levering en bbq short met naam is echt top!!!! Zeker een aanrader!!!!

Super service!

Ze denken mee! Na een fout van mijn kant, waardoor de bestelling 'on hold'' stond, hebben ze het razendsnel opgepakt en is de bestelling snel verstuurd.

snelle levering goeie kwaliteit

Vorige week gepersonaliseerde rugzak besteld in enkele dagen in huis. kwaliteit was goed en zag er netjes uit.

Steviger

Had verwacht dat de tas steviger zou zijn.

Helemaal top!

Mooie doek, strak geborduurd , Fijne stof, leuk Ingepakt en op tijd geleverd . Helemaal blij :-)

Matig

Durf het mutjes niet te wassen. Bang dat de letters en allemaal afgaan.

Super mooi geworden

Mooi konijntje

Is mooie kleur mooi geborduurd was er ook super snel

Mooi product

Zeer tevreden met mijn bestelling Snel geleverd ook

Mooie knuffel

Mooie knuffel met geborduurde naam! Kon gelijk verstuurd worden naar de persoon voor wie het is!

Snelle levering, mooi product

Mooie beer met naam en geboortedatum, die snel geleverd werd.

Super snel geleverd.

Mooie pet besteld met naam erop... wat zal mijn kleindochter blij zijn..

Goed product snelle levering

Een kofferband met tekst besteld voor onze zoon die op reis ging. Top dat het zo snel geleverd werd.

Leik cadeau

Prima mogelijkheden om het gekozen artikel zelf te persionaliseren en het resultaat vanaf het beeldscherm te bekijken.

Snelle en keurige levering

Nette vlotte levering en keurig verpakt.

Goed en snel

Het product was precies zoals ik had verwacht en was super snel en goed geregeld.

Perfect geleverd, geweldig product. Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en netjes bedrukte handdoek. Hoe lang de letters er op blijven, moeten we in de praktijk nog uitvinden.

Ecologieweg 2

3343LM HENDRIK IDO AMBACHT

(0180) 546346

Over Koter Kado

Koter Kado levert al sinds 2005 de allerleukste gepersonaliseerde kadootjes voor jong en oud. Alle producten worden door ons zelf geborduurd, bedrukt, gegraveerd etc. Personaliseer naar wens en maak het uniek. Van Teddy rugzakken tot handdoeken, van Happy Horse knuffels met naam tot bedrukte T-shirts, slaapzakjes, dekentjes, lakentjes, beautycases, toilettassen, sporttassen, bidons, RVS Isolatieflessen met naam en nog veel meer. Kijk snel naar alle mogelijkheden. Nog vragen? Mail ons op [email protected]