Slecht

Een aantal stoelen zijn niet goed geproduceerd. Hierdoor staan de poten niet allemaal op de grond. Levering was rommelig. Eerst zouden de stoelen snel komen na de bestelling, daarna een telefoontje dat het manden zou duren en aansluitend de mededeling dat de stoelen snel geleverd konden worden. Waarschijnlijk hebben wij stoelen geleverd gekregen die iemand anders niet wilde hebben (vanwege bovenstaande productiefout).

Klantvriendelijkheid en snelle levering

Telefonisch mijn bestelling gedaan, vriendelijk geholpen en de bank was in een paar dagen binnen, zonder defecten en mooie prijs ook. Super!

erg fijn

Ik vond mijn bestelling bij Woononline erg goed geregeld. Ik kon via een link bijhouden waar mijn bestelling was, en wanneer deze aan huis afgeleverd zou worden. Ook werd er aangegeven dat de bezorger tot de deur komt, dus kon je je voorbereiden klaar te staan met 2 personen (i.v.m. tillen).

Blije klant

Op de website van woononline vond ik het tv kastje dat ik zocht, en de prijs was mooi, dus besteld. De levertermijn was wat lang, maar daar ben ik goed over geïnformeerd door de klantenservice. Ik had nog een vraag over de aflevering, ook daarover was Woononline helemaal transparant en bijzonder vriendelijk. Top winkel!

Vriendelijk en duidelijk personeel

Wij zijn gek op de producten van woon online! Wij krijgen een nieuwbouwhuis en het is een plezier om door de winkel van woon online te lopen. Leuke producten met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Ondanks beschadigingen op het geleverde product ben ik zeer tevreden. alles is netjes afgehandeld

Na twee identieke kasten te hebben besteld bleek er een beschadigd in de verpakking te zitten (vanuit de leverancier). Britt en Raïssa van de klantenservice, hebben alles geregeld en de situatie naar mijn tevredenheid opgelost. Bedankt dames!

Mooie barkrukken. Zeer tevreden hoe ze bij het kookeiland staan. Goede levering op afgesproken datum en tijd door een vriendelijke chauffeur.

Goede service en snel geleverd om op te halen

Tevens een rondje door de winkel gedaan en een leuke klik gescoord! Super leuke winkel en webshop :) Ook gelijk aangeraden aan me vriendin die ook haar huis aan het inrichten is.

Stijlvolle kwaliteit

Snelle service, mooie stijlvolle meubels en zeer goede kwaliteit. Leuke winkel met brede smaak en mogelijkheden.

Stoelen besteld bij woononline.

De stoelen werden keurig op het afgesproken moment bezorgd en zijn zeer tevreden over de kwaliteit.

Super! Mooie producten, leuk personeel, nette levering

Besteld in website en winkel. Beide prima. Werden toevallig gelijktijdig geleverd. Winkelpersoneel vriendelijk en behulpzaam, winkel is ruim en er is veel te bekijken. Website duidelijk/overzichtelijk. Levering top en netjes op tijd, vriendelijke mannen.

De kasten die ik heb gekocht stralen stijl en rust uit

Goede en snelle service

Fijn contact, duidelijke verwachtingen geschept en supersnelle levering toen één van de 4 glazen lampenkappen door eigen toedoen een barstte tijdens montage.

Leuke winkel. Ruim op tijd. In elkaar gezet en vriendelijke bezorging. Wat wil je nog meer.

Werden al goed geholpen in de winkel. Levertijd een maand eerder dan verwacht en goede service bij het brengen en neerzetten!

Goede prijs en uitstekende klantenservice

Op een mooi VTWONEN bankje met lades bleek een frontje afwijkend van de andere frontjes. Met een email naar de klantenservice van Woononline is dit probleem opgelost en krijg ik een nieuw frontje toegestuurd. Empathish en vriendelijk, echt klasse.

Incomplete bank werd gelukkig nog compleet

De bank werd in eerste instantie keurig op tijd geleverd. Echter bleek dat er een deel ontbrak. Dat deel zou niet aanwezig zijn. Verder ontdekte ik een vlek en een grote scheur tussen de stof. Uiteindelijk werd 's avonds gelukkig alsnog het laatste deel geleverd. De situatie met de scheur en vlek loopt nog.

Levertijd werd langer dan aangegeven helaas. Track en trace was fijn. Aardige bezorger. Was in z’n eentje dus moest wel even helpen met zo’n grote kast. Verder prima!

Behulpzaam en accuraat

Meteen antwoord op mijn vraag. Ik twijfelde over de kleur maar is ook goed uitleg over gegeven. Gisteren is mijn stoel geleverd en past perfect bij dezelfde stoel die al had.

Verkeerd product en slechte communicatie

Het dressoir wat geleverd is heeft niet de juiste kleur, dit aangegeven per mail en telefoon. Nu nog steeds geen reactie of passende oplossing! Levering verliep wel perfect

Bezorging tot over de drempel. Keurige chauffeur en verpakking in nette staat. Product is prachtig zoals getoont op de website. Bij levering is gemakkelijk te betalen per pin

Vertraagd, maar blij met de meubels

De bestelling was vertraagd, omdat de stoelen niet op voorraad bleken te zijn. Hierdoor kreeg ik mijn bestelling 3 weken later. Nu we de eettafel en stoelen hebben, zijn we er zeer tevreden mee.

Makkelijk besteld

Online heel makkelijk een kapstok besteld. Dat ging geheel vlekkeloos. Het moest op een ander adres geleverd worden. De chauffeur belde echter mij of ik het pakketje kon aannemen. Uiteindelijk wel gelukt hoor en ben erg blij met de kapstok.

Perfect geholpen door twee aller aardigste medewerkers Grts Fam Duijn

Toppy

Goede service en mooi product

Ruime winkel en veel keuze. Winkel is sfeervol ingericht.

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar