Gewoon goed

Alles prima verlopen: de bestelling en de levering door bezorger Max. Het enige wat niet 100% klopte waren 2 dingen: - het tafeltje moest toch zelf in elkaar gezet worden terwijl op de web site staat dat het kant en klaar geleverd zou worden - op de foto's lijkt het dat de poten egaal van kleur zouden zijn, maar in werkelijkheid is het toch meer vintage met wat vegen.

Hele snelle vriendelijke service!!

Ik wist welke kasten ik wilde hebben en door drukte met verhuizen, wilde ik ze gelijk aan de kassa bestellen. Dat ging reuzesnel, ik was zo de winkel uit, met duidelijke afspraken, een hele nette factuur (mooi verpakt) en vriendelijk geholpen!! Blije klant en tevreden met m’n prachtige kasten!!

Netjes op tijd, maar bezorging...

Ik heb de klok die we hebben besteld nog niet uit de verpakking gehaald, omdat we volgende week gaan verhuizen. Echter kwam het pakket netjes op tijd en ziet de verpakking er onbeschadigd uit. De bezorging ging wel enigszins vreemd, ik woon op de 1e verdieping en heb nog nooit mee gemaakt dat een bezorger naar boven roept "ik leg het pakket hier bij de deur neer". Dat is nou niet echt service.

Ik had een ladekast besteld die niet meer leverbaar bleek te zijn. Al snel kreeg ik hier een mailtje over met verschillende opties. Ik heb snel een keuze kunnen maken en dit is heel snel opgepakt en de volgende week hadden we onze nieuwe kast al binnen. In één woord top!

Geweldige service.

We hadden een probleem met een fauteuil. Melding gemaakt en foto's gestuurd. We kregen vervolgens een nieuwe stoel zonder discussie. Klasse.

Volgens afspraak en netjes afgeleverd aan huis

Volgens afspraak en netjes afgeleverd aan huis

We werden goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

Aardige medewerkers in de winkel. Er werd niet moeilijk gedaan bij het omruilen van een artikel.

Duidelijke communicatie, prima service.

Geregeld mailtjes met wanneer we de levering van onze salontafel konden verwachten. Zelfs wanneer de tafel in de maak was werden we geüpdate. Bezorgdienst was aardig en ook duidelijk gecommuniceerd over de gang van zaken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lieve mensen en weten waar ze over hebben. De aanschaf van me lamp was keurig geregeld.

Fijne website, tijdige bezorging en goede prijs

Heb een mooie kast besteld bij Woononline, deze kwamen ze ongeveer anderhalve week na bestelling bij mij leveren. De bezorger kwam goed dicht bij de deur van mijn complex en zorgde voor een goede aflevering.

Viel tegen

In november of december al gekocht, om te laten afleveren op ons nieuwe adres waar we eind april naartoe verhuisd zijn. Ondakns dat we bijna een half jaar van tevoren hebben besteld, werd de levering toch nog uitgesteld omdat het product "nog niet op voorraad was"... Hoe lang van tevoren moet je dan wel bestellen? Tegenvaller dat we alles zelf in elkaar moesten zetten. Van één onderdeel van de stalen sidetables was de verflaag deels niet dekkend. Eén van de twee sidetables was krom/getordeerd, waardoor ze niet netjes recht staan. Dit moeten we met een (niet meegeleverd) verbindingsplaatje zelf weer corrigeren. Van twee schroefgaten wat het schroefdraad zo slecht dat de schroef er niet in te krijgen was. Door een tap- en snij set aan te schaffen hebben we het zelf opgelost, maar het was wel vervelend en niet iets wat je verwacht van een splinternieuw product.

Snelle service!

Heeeel tevreden! We waren al een tijdtje op zoek naar eetkamerstoelen wat bij een andere zaak 10 weken levertijd stond en de zelfde stoelen bij woononline binnen 2 dagen geleverd kon worden! Wat wij heel fijn vonden aan woononline is dat ze heel veel meubels op voorraad hebben en snelle service plus vriendelijke personeel!

Top prijs/kwaliteit

Snelle levering en een geweldige prijs. Een aanrader om je spullen voor je huis te kopen. Ook een juiste melding voor bezorgen,hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Levering en communicatie, uitstekend!

Levering en communicatie, uitstekend

Goede service, fijn contact

Klantenservice reageert snel op vragen en de levering van mijn bestelling was prima geregeld

latere bezorging

meubel werd ruim 2 weken later bezorgd meubel in doos was al gebruikt verbogen en beschadigd

Fijne toko

Snel antwoord op mijn vraag meubel netjes bezorgd makkelijke en inzichtelijke keuzemogelijkheden voor bezorging goede informatievoorziening over bezorging

Netjes en op tijd

Er ging iets mis met mijn bestelling. Ik nam telefonisch contact op en het werd meteen geregeld!

Direct, snel en klantvriendelijk geholpen

Onze geleverde spiegel was kapot. De bezorger stond nog voor de deur en had voorgesteld om de spiegel dan maar gelijk mee te nemen. Na telefonisch contact met de klantenservice werd door een zeer vriendelijke medewerker direct actie ondernomen en krijgen wij over een paar dagen onze nieuwe spiegel geleverd. Mooi dat Woononline zo goed met de klant meedenkt en dergelijke topservice leveren! Groetjes, Een zeer tevreden klant

Zeet goed en vriendelijke klantenservice

Keurig afgeleverd en snelle service

Een half uur voor aflevering mijn schoonmaakset met abbonement nog kunnen annuleren. Vind ik een keurige service!!

super handleiding en kwaliteit,en zelfs op tijd, Hidde deed het goed..

Mijn zoon en vriend zetten samen één kast in bijna een uur in elkaar. En de 2de kast stukken sneller. Ze staan in een hoek van 90 graden om de schoorsteen heen. Prima,en mooie uitvoering. op nieuwe vloerbedekking,na een fikse brand. Bedankt.en ga zo door, Ik zal reklame maken. Lidy Beckers,( 89 jaar)

Perfect!

Snelle service, mooi product, niks op aan te merken!

Foutje bij afleveren is super verholpen door het personeel van de winkel.petje af voor het snelle schakelen

Koedijkerstraat 22

1823 CR Alkmaar