Fijn en overzichtelijk!

Heldere informatie op de site, goed vindbaar wie we zochten!

Fijn geholpen met vinden vakantiezotg

Op mijn hulpvraag reageerden uiteindelijk 9 kandidaten. Dat was al fijn! In 2024 had ik geen enkele reactie! Ik heb uut die 9 een prima kandidaat kunnen selecteren , waarmee ik goede klik had bij kennismaking. In juni ga ik haar in de praktijk ervaren

Ik had een goed ervaring

Goedendag, Ik had een goede ervaring, een goede gesprek tot nu toe. Ik kijk ervoor uit nu dat ik een begeleider heb gevonden, dat het is zoals het beschreven staat op de site. Nu verder het persoon leren kennen en kijk als het klikt. Dankjewel, ik raad dit site aan.

Goed platform voor nieuwe hulpen

Via jullie wederom erin geslaags een nieuw teamlid te werven.

Heel snel leuke hulp gevonden

De reacties waren overweldigend. Wel lastig dat het er zo veel waren, maar dan valt er wel wat te kiezen.

Zeer positief!!

Fijn dat er een hulpgids is. Ook al valt het niet altijd mee om iemand voor de weekends te vinden.

Perfect snel

Snelle en correcte reacties.

Geweldig dat dit er is.

Duidelijk en goede communicatie.

Betrokkenheid en opvolging hulpvraag!

Betrokkenheid en opvolging hulpvraag! Je wordt bij de Nationale Hulpgids goed begeleid en goed herinnerd om je hulpvraag tot een succes te maken!

fijne website en makkelijk

De site is fijn om iemand te vinden en het is ook makkelijk en duidelijk hoe je alles moet doen

een negatieve ervaring is dat de hulpverleners de emails niet in de gaten houden . waardoor je pas heel laat een antwoord krijgt .in mijn geval had ik al iemand aangenomen en ik nog een mailtje kreeg . sorry hiervoor , wat ik ook meemaakte is dat sommige hulpverleners , een afspraak maken en niets meer laten horen ! Maar over het algemeen ben ik toch positief en ik hoop dat ik met mijn nieuwe hulpverleenster , een goede tijd tegemoet gaan .

Heel blij dat NationaleHulpGids er is.

Verrassend snel een geschikte hulpverlener in de buurt gevonden.

Goed platform voor zorghulp

Na onze hulpvraag veel berichten ontvangen en een aantal mensen mee kennis gemaakt bij ons thuis, hierna gekozen. Erg tevreden met onze keus, dit is de eerste verpleegkundige die wij gingen inzetten, dan kom je even in een wir war van termen en wat betekent wat en wie kan wat doen. Maar door dit platform is alles laagdrempelig en de berichtjes die je over en weer kan sturen en je gelijk contact met elkaar kan hebben via de telefoon is erg goed! Uiteindelijk viel het allemaal heel erg mee, door de Nationale Hulpgids, dankjewel!

snel en betrouwbaar

Snel, betrouwbaar en duidelijke website

Het gaat goed, maar het is niet gratis…

Pas toen ik betaalde, kreeg ik pas respons…‼️

Werkt fantastisch

Snel hulpverleners gevonden. Vanwege tijdsdruk voor zorgvrager ook nodig.

Overzichtelijk, het scheelt veel zoek werk

Naar meerdere reacties en gesprekken kon uiteindelijk een begeleider vinden. Het scheelt veel zoek werk , wel fijn om alles onder één dak te hebben.

Erg goede ervaring met de Nationale hulpgids

Voldoende reacties.

Prima ervaring

Fijn, dat op deze manier, de juiste hulp gevonden kan worden!

Fijn platform

Snel de juiste hulpverlener gevonden, de site geeft veel achtergrond informatie over de zorgverlener! Echte aanrader!

Een mooie manier om je hulpvraag uit te zetten!

Geen commentaar

Tevreden

Van degenen die reageerden op ons bericht, (er zijn er ook nogal wat die helemaal niet reageren) hebben we goed contact gehad en daaruit zijn er dus 3 nu bij ons tot ons beider tevredenheid.

SUPER!!

Beste mensen van de Nationale Hulpgids, Dankzij de Nationale hulpgids heb ik de afgelopen jaren steeds snel een betrouwbare hulp gevonden. Bij deze: dank aan jullie allemaal! Met vriendelijke groet, Eric

Ja het heeft mij geholpen

Ja alles prima.a gedaan

Goed platform om de juiste zorg te vinden

Via NationaleHulpgids hebben wij meerdere zorgverleners gevonden. Het is een goed platform om in contact te komen met aanbieders. Het medium is laagdrempelig; het is makkelijk om te zoeken en berichten te sturen. Belangrijk is wel dat je zelf een goede screening doet en referenties checkt wanneer je iemand aanneemt.

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag