Hele slechte ervaring.

Ik werd niet geholpen. Contact gehad en afspraak gemaakt met Hanneke voor financiën en ze zegt af. Heel vervelend omdat ze zelf problemen heeft. Dat kan natuurlijk. Maar geef je dan niet op om mensen te helpen met financiën. Groetjes Agnes

Duidelijk en zakelijk

ik heb al. Meerdere hulpen via de nationale hulpgids mogen vinden. Ik ervaar dit als een fijne manier om aan hulpen te komen. IK Kan zelf zoeken, de hulpgids zoekt en de hulpen kunnen ook iemand benaderen. In 1 dag tijd had ik al 3 reacties en kreeg ik via de hulpgids ook nog eens 3 mogelijkheden aangeboden. Ik ben erg onder de indruk. Vivianne

Ideale manier om hulp te vinden

Gelukkig een aantal reacties ontvangen. In het begin was er goed mail contact. . Blij met degene wie we hebben gevonden en een ideale manier om een advertentie te plaatsen .

Veel hulpen staan te lang ingeschreven

Vaak geen reaktie

Al meerdere keren via nationale hulpgids onze team zzp-ers aan kunnen vullen met ervaren verpleegkundigen. Erg tevreden en zal er zo nodig in de toekomst opnieuw gebruik van maken.

Louter positief, mits je zelf een goed duidelijk verhaal vertelt.

het is okay.

Veel reactie, waarvan helaas veel ver uit de buurt. Qua salaris was het lastig om een match te vinden.

Je krijgt snel reacties op je hulpvraag en dat is heel fijn!

( ik krijg reacties op mijn hulpvraag, maar ik heb vaak gemerkt dat de meeste zorgverleners niet genoeg gekwalificeerd zijn ,om bepaalde doelgroepen adequaat te kunnen begeleiden! Maar het glas is halfvol “! En bedankt voor iedereen die ons wilde helpen.

Helder en overzichtelijk

De nationale hulpgids is helder en overzichtelijk in gebruik

ik heb van tevoren is prima. Van harte groet, Acsa

Veel relevant aanbod. Goed gevolgd of er wel/niet gereageerd wordt.

Aan te bevelen.

ruim voldoende

Ik krijg teveel aanbiedingen die ik niet kan gebruiken in mijn profiel En aanbieders zijn niet correct in de spelregels van deze hulpgids en niet beleefd.

Makkelijker en sneller dan gedacht duiken er tal van potentiële hulpverleners op in mijn omgeving

Het is spannend om een nog onbekende hulpverlener een letterlijk en figuurlijk gevoelige medische handeling te laten voltrekken, na herhaalde eerdere ervaringen dat die handeling ook flink mis kan gaan. Toch is het gemakkelijk gelukt om via de nationale hulpgids één van die verpleegkundige kanjers te vinden en benaderen die het aandurft met mij. En die het meteen goed en vakkundig, maar vooral ook menselijk voor elkaar krijgt mij de gewenste noodzakelijke hulp te bieden. Mijn vertrouwen is gegroeid in medisch Nederland. Met dank aan deze organisatie en ook aan al die andere potentiële hulpverleners die op mijn oproep gereageerd hebben. Hopelijk begrijpen zij dat ik het gelukkig met één van hen tegelijk af kan, en hen ook niet allemaal kan terugschrijven op hun aanbod. Het doet mij goed om te weten dat er toch zoveel hulp nabij en steeds beschikbaar is. Dank allemaal.

het duurde even, maar toen kreeg ik echt de juiste mensen

het was even doorzetten, in het begin waren er weinig of standaard reacties, mensen die niet echt mijn vraag leken te hebben gelezen. pas later en vaak via via kreeg ik de juiste mensen

goed en gratis aanbod van veel hulpen.

Ik had snel een geschikte hulp gevonden, die helaas maar een paar keer kon komen. Zij wist zelf een andere hulp voor mij, zodat mijn huis ook in het vervolg schoon kan blijven.

Handige tool om hulpverleners te zoeken

Vaak lukt het om met behulp van de Nationale Hulpgids zorgverleners te vinden. Dat is vooral makkelijk wanneer je op vakantie in Nederland gaat een tijdelijke hulp nodig hebt. Lang niet alle hulpverleners houden zorgvuldig bij wanneer zij beschikbaar zijn en dat is jammer.

Chaotisch

Al jaren maak ik gebruik van de NH echter de laatste tijd komen berichten niet aan, dit hoor ik ook van andere mensen. Ineens stond een oude hulpvraag van mij weer online terwijl deze al maanden op onzichtbaar stond. En een nieuwe hulpvraag maken ging ook chaotisch. Ik had even in klad geschreven en nog onzichtbaar staan, bleek later deze wel zichtbaar te zijn. Dit was jaren geleden nooit! Ook erg weinig reacties of jullie daar wat aan kunnen doen weet ik niet maar ik heb zelf mensen aangeschreven en deze bleken vol te zitten, dus men houdt hun eigen profiel ook niet up to date. Al met al gingen de laatste 2 hulpvragen erg chaotisch en ik heb echt ook buiten de NH moeten zoeken.

Handig!

Heel handig om zorgaanbieders te vinden in je regio!

Erg goed.

Vind de pagina overzichtelijk en makkelijk te bedienen. En dat voor iemand als ik die een digibeet is. Kreeg meteen snel reacties en heb al de juiste persoon gevonden die bij mij aan de slag gaat. Dit in minder dan een week. Goede pagina en dus een echte aanrader.

Excellent

It was fast and efficient Am so happy to get the help we need thanks to this platform

Veel serieuze reacties

Ik heb binnen een paar dagen veel serieuze reacties ontvangen, wat ook heeft geleid tot een geschikte zorgverlener. Fijn!

Heel fijn om al snel een reactie te ontvangen.

Heel fijn om al snel een reactie te ontvangen.

Op één dag de zorghulp gevonden.

Ben heel blij om zo snel een zorghulp te hebben gevonden waarmee het meteen klikte.

fijn dat dit bestaat

Ik moest er even inkomen hoe alles werkt en ook hoe je met mensen in gesprek komt. Maar uiteindelijk viel alles op zijn plaats. We hebben het wel de tijd gegeven. Gelukkig hadden we ook geen haast. En hebben daardoor ook het idee dat het nu ook zo moest zijn, Dat iemand op het juiste moment beschikbaar is. We hebben al 2 kennismakingen erop zitten. 1x bij ons thuis en 1x bij de hulp thuis en as maandag gaan ze voor het eerst samen op pad. Maar het contact is prettig.

Ideaal platform

Veel verzorgend ZZPers aangesloten contact leggen verloopt soepel en ook nog eens veel keuze

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag