Dat de hulp ook op mij reageerd

Er staan er wel vaak bij die zeggen dat ze bepaalde dagen tijd hebben en als je dan reageerd dan hebben ze geen tijd en dat is heel erg verwarrend , maar bedankt voor de hulp. MVG Norien

Duidelijk deskundig zorgvuldig

Prettig en duidelijk

Hele prettige online kennismaking en heel veel keus. Je vult in wat je zoekt en wat voor diploma's deze moet hebben en dan melden de gevraagden zich vanzelf aan. Je kan dan contact met diegene maken.wij waren er iig heel blij mee.

Het kostte wat tijd, maar erg blij met 2 nieuwe hulpen.

Ik was al vanaf eind januari op zoek naar 2 nieuwe hulpen. Iedereen was al bezet, te ver weg, qua financiën niet haalbaar of te hoog geschoold. Ineens in juni meldden zich 4 mensen geheel spontaan. 2 van hen komen hier nu. Ik ben héél erg blij en dankbaar voor deze hulpen.

Echt heel fijn op deze manier

In het begin moest ik even wennen aan het programma wat jullie hebben. Maar ik ben echt blij dat dit er is nu. Bedankt Mvg ingrid

Site werkt perfekt, veel reacties en veilig.

Zo makkelijk om een hulpvraag te plaatsen. Eenvoudig overzicht van reacties met ruimte voor een notitie. Snel en veel passende reacties gehad. En een hele fijne hulp gevonden!

Heel fijn dat dit er is

Ben heel blij dat dit er is. Het blijkt best lastig om hulp te vinden als je gebruik maakt van een pgb. Dit heeft ons tot nu toe goed geholpen.

lekker makkelijk

snel een geschikte hulp gevonden, bedankt

Goed & snel

En betrouwbaar.

X

X

diversiteit in aanbod

Gemakkelijk hulp te vinden

Duidelijke informatie

Het was even zoeken maar toen we eenmaal doorhadden hoe de site werkte, konden we snel en makkelijk vergelijken. De informatie was verder duidelijk en compleet.

Enorm fijn om zo met de juiste zorgverlener in contact te kunnen komen

Handig

Fijn die automatische mailtjes

Werkbare structuur met automatische mailtjes en keuze opties zijn heel fijn en gemakkelijk in gebruik.

Duidelijk en professioneel. Goede tips en triks .

Overall good experience

We have been using NationaleHulpgids for many years. Overall, we have had a good experience with finding quality care providers.

Werkt goed, prima followup

Had snel gevonden waar ik naar zocht. Prima platform.

Goed overzicht en monitoring

Fijn om hier een hulpvraag te plaatsen en de profielen van zorgaanbieders te lezen. Makkelijk en laagdrempelig om contact te leggen.

Actieve site, regelmatige feedback

Mensen die zich aanbieden bij zware patiënten helaas beperkt en gegevens van beschikbaarheid vaak niet up to date . Ligt aan de werkzoekende en niet aan de site.

vlot snel en in heel korte tijd kwam ik in contact met enkele mensen.

Ik had snel iemand nodig en dat werd gelezen. Binnen een week had ik een hulp die direct wilde beginnen en ook de tijd heeft. Dat is heel prettig. En ook nog redelijk in de buurt. Ik ben blij met Onno en mijn 2 zonen hebben een klik met hem en dat is belangrijk.

Makkelijk in gebruik en fijne reacties

De site is makkelijk in gebruik en ik heb fijne reacties gekregen en uiteindelijk een gedegen professional kunnen selecteren!

Goede ervaringen met de nationale hulp gids.

Ruime keuze aan zorgverleners

We vinden de hulpgids een prettige manier om zo de hulpvraag beantwoord te krijgen

We kregen een aantal reacties waar we ook serieus contact mee hebben gelegd. Dit hebben we over het algemeen als prettig ervaren. Helaas kwam er bij 1 geïnteresseerde telkens iets tussen als we een afspraak hadden gemaakt en 1 geïnteresseerde stuurde een hele leuke reactie maar nadat wij hierop gereageerd hadden kregen we geen reactie meer terug, wat we erg jammer vonden. Verder hebben we 2 hele leuke gesprekken gevoerd met goeie kandidaten. We zijn blij dat we per toeval de Nationale Hulpgids hebben ontdekt.

Word goed op de hoogte gehouden en herinnerd

Rijswijkseweg 60

2516NA Den haag