uitstekend product!

Mooie producten. Ruime keus. En snelle nette levering.

Top.

Snelle afhandeling en levering met voldoende communicatie. Voor herhaling vatbaar en vele andere webshops kunnen er van leren.

Snel thuis gekregen. Zeer tevreden!

Mijn 5 mooie boeren zakdoeken lagen binnen 2 dagen op de deurmat! Super

Ik heb een paar boerenzakdoeken besteld en zijn netjes de volgende dag geleverd. Prima prijs kwaliteit. Mijn petje af voor sliponline.nl

Snelle service en goed op de hoogte gehouden wanneer het product komt. Mailing naar klanten enthousiast opgezet

Gewoon besteld en geleverd op tijd

Boerenzakdoek prima kleur en kwaliteit

De boerenzakdoek die ik voor het protest had gekocht ziet er nog als nieuw uit na een flink aantal kilometers achter de auto gewapperd te hebben. Ik vind de prijs voor verzending wel aardig hoog voor een brievenbusenveloppe.

Gewoon goed

Snelle levering goede kwaliteit

Bedankt voor de snelle levering Keurig verpakt

Geweldig!

Gewoon geweldig van bestellen tot bezorgen en alles wat daar tussenin gebeurt!

Op tijd bezorgd en is Top

Mooie boeren zakdoeken voor leuke prijs, maar vooral ook leuk contact met verkoper!

Niet aangepaste maarverhouding

De kwaliteit lijkt me wel ok. De hemdjes, een XXL raakte niet eens Overmijn hoofd zonder er serieus aan te trekken. Eenmaal aangekomen moest het zo snel mogeyuit. Ik kon gewoon niet ademen daar de nek opening zo klein is. Was nochtans een V-hals die zou nog groter moeten zijn als een ronde hals toch? Nee bedankt alles terug gestuurd.

PERFECT

Nadat ik mijn boerenzakdoeken heb besteld via internet ,netjes op de hoogte gehouden door sliponline. Volgende dag netjes bezorgd.

Goede communicatie, goed verpakt, snel geleverd.

gewoon goed.

ze doen gewoon wat ze zeggen. besteld volgende dag in huis. dus geen flauwe k.. . zoals je verwacht,dus gewoon goed.

Toffe persoonlijke benadering

Na het kopen van een aantal boeren zakdoeken kreeg ik deze al gauw thuis. Daarbij zat een leuke flyer met een tof persoonlijke noot... Fijn om op deze manier benaderd te worden als klant.

Prima product, keurig geleverd, alles dik in orde!

Mooie kwaliteit

Prachtige Zakdoek. Aanrader

Uitstekend snelle levering

Perfecte bediening en levering

Tegenvaller

De zakdoenen waren maar aan 1 kant bedrukt. Dat viel me zwaar tegen. Kwaliteit was ook matig. Als boerendochter heb ik wel betere zakdoeken gezien!

Prima product

Snel, als beschreven & pic.

Makkelijke website snelle levering en duidelijk

Makkelijk te bestellen, goede communicatie en snel geleverd

Zakdoeken zijn leuk en makkelijk te bestellen. De mails na de bestelling zijn duidelijk en vriendelijk .

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy