Super snel en kwaliteit

Prima website, overzichtelijk Goede keuze uit veel zakdoeken en een mooie kwaliteit Snelle levering Zeer te vrede en blij mee

heb nog niets ontvangen.Zal later wel oordeel geven

Ik heb mijn bestelling nog niet gezien

te klein

Alle zakdoeken zijn te klein om echt rond je hals te knopen. Zelfs die rode met witte lijnen en bollen. Zeker 25% groter is goed, vraag dan ook 25% meer.

Heel erg blij met mijn aankoop.

Mijn aankoop was boerenzakdoeken en ik ben heel erg blij met de snelle verzending en met de kwaliteit van de zakdoeken.

Super snel bezorgd.

Ondanks dat tijdens bestellen werd gemeld dat het een paar werkdagen kon duren voor ik de bestelling zou ontvangen, heb ik de vrijdag bestelde Boerenzakdoeken, op zaterdag ontvangen! Top! Leuke enthousiaste mails krijg je ook. Ik ga zeker eer bestellen.

Super snel komt na wat het beloofd

Echt super snel ...doet wat het belooft ...klasse

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt. Snel geleverd.

Tevreden met de kawaliteit.

Deze hoge katoenen slips hebben een goede snit en zijn uit een zeer mooi katoen gemaakt, maar de boordjes zijn in een dun soort elastiek en ik voel ze een beetje snijden. Het zou nog beter zijn om ze ook in katoen te maken, zodat alle boordjes zacht zijn.

Mooie zakdoeken en goede kwaliteit. Snelle levering, ik ben super tevreden.

Bliksemse snelle verzending

Zakdoeken had ik de volgende dag al binnen, echt super! Hartstikke blij mee :)

Te hoge verwachtingen?

De zakdoeken gingen rood vocht lekken toen ze in de regen om de spiegels van de auto hingen. Dus moesten we ze toen maar spoelen tot het ergste rood eruit was Dat was jammer. Ook het bezorgen duurde langer dan verwacht, maar dat komt misschien door de protesten van de boeren, vraag naar zakdoeken.

Snelle levering en prima kwaliteit onderjurk. En ook nog eens een leuke mail na het plaatsen van mijn bestelling waarom ik wel.moest lachen. Het is een feestje bij en met jullie.

Korte lijntjes en goede kwaliteit

Ik koop er al een aantal jaar, niet heel frequent maar het is een prima online winkel, heel tevreden.

goede kwaliteit

Duidelijke informatie over levering. Kwaliteit is erg goed.

Mooie kwaliteit producten

Ik heb 3 onderjurken besteld, het was snel geleverd, mooie kwaliteit, ik wil nog een paar bestellen want ik vind niet zo snel producten waar ik echt tevreden mee ben :))))

Snelle bezorging en uitstekend verpakt, kon ze door de brievenbus.

Snel en vriendelijk

Fijn een vriendelijk berichtje over de familiezaaj Wens jullie veel succes

Tevreden over de bandanas Rain Drop. Bestellen ging vlot, kreeg updates van de bestelling via mail en levering was ook erg snel. Een constructieve tip though, had graag een plaatje van de bandana uitgevouwen gezien.

Een mooi onderjurkje. Zit mooi en fijn. De bestelling ging snel,netjes en goed afgeleverd.

Redelijk tevreden

De zakdoeken zijn mooi, groot maar toch wat teleurgesteld in de dikte van de stof. Ik vind ze heel dun. Verder wel tevreden over de service en levering.

TOP!

Makkelijk zoeken op de website, maat tabel (heel handig) super snelle levering én…. heel belangrijk tegenwoordig, het juiste artikel ontvangen! Kortom: aanrader!

Alles is heel goed verlopen van bestelling tot het leveren.Bedankt

Stevige zakdoek

Mijn bestelling werd super snel geleverd, en was helemaal naar mijn zin..

Fijn dat ik een adres heb gevonden waar ik dit kon bestellen.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy