Erg Misnoegd

Ik wilde graag betalen met mijn Belgische bancontact kaart , maar het lukte niet. Ik ben heel erg misnoegd. Betaal niet met Visa kaarten

Zakdoeken besteld rond 16u en ‘s anderendaags al om 10u geleverd. Top! Vriendelijke begeleidende nota. Zakdoeken goede kwaliteit.

gewoon goed

topie

Perfecte service.

Mooie website. leuke emails ontvangen. en ook nog eens een prachtige onderrok ontvangen. zit heerlijk en goede kwaliteit. Dikke duim.

Super snelle levering

Correcte info en vlotte levering

Super overzichtelijk, juiste informatie. Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering nauwkeurige informatie over de verwachte levertijd. Perfect. Echt een aanrader

Alles verliep vlot en correct!

Jullie leuke mailings maakte het verschil. Heel ludiek, fun, aangenaam. Doe zo verder!

snel, netjes en goede kwaliteit

snel, duidelijk en goede kwaliteit voldoende keuze

De slips Julia scheuren maar zo bij de pijpjes

Ik had 6 stuks gekocht bij u van beeren ondergoed slip Julia ik had ze altijd van een winkel hier in de winkel straat. Maar helaas failliet dus op zoek online En zo kwam ik bij jullie op de site 6 stuks gekocht van 6.95 per stuk. Best een groot bedrag en nu 3 aan gehad de eerste oke niks mis mee de tweede een stukje bij het pijpje was nog te overzien...maar deze 3de ligt volledig uit elkaar terwijl ik altijd deze maat heb en altijd heb gehad maar net het idee dat ze gaar zijn op de een of andere manier.....scheuren zo maar spontaan dus ik kan er al twee weg gooien en dat terwijl ik hoopte er minstens een jaar plezier van zou hebben......graag u tegen reactie

Correct

Eerste kennismaking was correct

Uitstekend!

Snelle levering!

super snelle levering

helemaal top,bedankt

Prima product en snelle levering

Mijn jarige zwager is helemaal blij met zijn 24mooie katoen met satijnen zakdoeken. Nu kan hij eindelijk de oude en sleetse exemplaren wegdoen. Net als ik, houd hij niet van de papieren versies. In fysieke winkels heb ik deze kwaliteit niet kunnen vinden.

Keurig op tijd, kwaliteit goed, prijs is ook prima!

Snelle service. Goede keuze.

heel vlugge levering,kan niet vlugger!

heel tevreden

Super vriendelijk

Zondag voor mijn broer 20 boeren zakdoeken besteld. Hele vriendelijke mail gekregen als bevestiging later nog een mail (enorm gelachen)zo'n vrolijke mail dat de betaling erdoor was. Vandaag zakdoeken binnen. Enorm mooie kwaliteit. Niet duur. Mooie website waar je meer dan zakdoeken kan kopen. Raad deze webshop zeker aan. Ga zo door!!!!

prima kwaliteit, vlotte service

prima kwaliteit, vlotte service

Top van keuze tot bestellen tot leveren.

Ben heel tevreden van de topjes, prima kwaliteit en goede prijs

snelle bestelling en levering; voor herhaling vatbaar ; dank

snelle bestelling en levering; voor herhaling vatbaar ; dank

snel en correct

snelle levering, goede communicatie vooraf en tijdens het proces. Mijn hoogbejaarde moeder is erg tevreden met de slips. Het showen van het nieuwe ondergoed op Instagram lijkt haar geen goed idee:)

perfecte afhandeling

Hier was het nou eens perfect iets kopen. Goed product van Beerens ondergoed en snel geleverd.

Altijd super

Vandaag rode hemdje ontvangen prachtig kant al vier gekocht.ben erg blij mee .Dames probeer een te kopen met kant .het is de moeite waard.gr joyce

heel tevreden met de vlotte afhandeling!!!

zoals in de titel reeds gezegd: heel tevreden met de vlotte afhandeling!!!

Prima zakdoeken

Had zakdoeken besteld in bepaalde kleuren Kreeg bericht dat ze niet meer leverbaar waren. Daarnaast welke alternatieven. Het verschil was een iets andere kleur. Na akkoord direct verzonden en andere dag in huis. Ben zeer tevreden met de zakdoeken

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy