Leuke tekst in bevestigingsmail!!

Geweldige zakdoeken, snel geleverd. Bedankt Frans

Mooie zakdoeken en leuk winkelen

prima zakdoeken voor een goede prijs, en lees vooral de bestelbevestiging :-)

Snelle levering en prima zakdoeken

Ervaring prima

Conform het gebodene en mijn verwachtingen !

Prima pasvorm en mooie kwaliteit

Very good

Great delivery!

Uitstekende service

Voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling geplaatst heb.Alles volgens afspraak verzonden. De kwaliteit is uitstekend dus een aanrader. In de toekomst zal ik zeker weer bestellen

Geweldige ervaring

Snelle levering en goeie kwaliteit.

Mooie en goede zakdoeken voor een goede prijs

Gewoon perfect.

Zeer vlotte service. Tiptop in orde.

Lekker warme pyjama’s

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Zeer vriendelijk, goede service

Ik ontving 2x een foutief hemdje (lange mouw ipv singlet, waarschijnlijk verpakkingsfout in fabriek). Ik mocht het 2x gratis terugsturen en ontving uiteindelijk het juiste artikel. Men was zeer vriendelijk en stuurde zeer snel het juiste artikel.

Lijken goede zakdoeken. Net gewassen dus nog niet echt gebruikt

Goed product !

Snelle en correcte afhandeling.

Vriendelijke mailtjes, mooie kwaliteit en supersnel geleverd, een aanrader !

Eskimo dames pyjama Velours is een top pyama

De Eskimo pyjama is perfect en hij zit lekkerrrrr. Top pyjama!! En lekker snel bezorgd. Ik wens u een goede jaarwisseling met de beste wensen met de verkoop voor 2022!!

alles verliep optimaal

Snelle bezorging het product is juist als omschreven zeer goede kwaliteit en nog betere prijs. Ik heb ook inmiddels meer van Sliponline besteld.

perfecte levering

stipt op tijd

Snel

Snelle levering en voor het geld en mijn doeleinde een prima product

Gewoon goed

Maar de 4 zakdoeken hadden prima door de brievenbus gekund. Was waarschijnlijk sneller, goedkoper en meer milieubewust. Eventueel een kartonnetje in de envelop voor de stevigheid, zodat de postbode het door de brievenbus kan duwen.

Ik heb boerenzakdoeken bestelt. Hele mooie kwaliteit.

Snelle levering en mooie producten. Thanx

goede website gekregen wat wij gevraagd hebben

snelle en goede bediening en vriendelijkheid is super

Supersnel en correct

Ouderwetse dameszakdoekjes precies als omschreven,zoals gezegd supersnel en correct geleverd. Ruim op tijd om als cadeautje uit te delen! Bedankt.Groet,Chris.

Prima site en snelle levering

Uit jullie grote assortiment makkelijk de zakdoeken kunnen vinden en dus direct besteld

Precies wat ik zocht.

Heel goede ervaring, vriendelijk, klantgericht en snel.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy