Prima website en levering

Handige en duidelijke website en snelle en prima levering.

Kwaliteit kende ik al, heel goed

Iets snellere levering, maar aangezien de omstandigheden OK

Mijn bestelling snel en keurig ontvangen.

Correcte en duidelijke afhandeling van mijn bestelling van 6 herenzakdoeken. Uitstekende kwaliteit en de correspondentie is vrolijk en vriendelijk.

Geen tweede keer

Ik moet zeggen het was er erg snel. Ik had 3 zakdoeken besteld maar waardeloze dingen heel heel slecht gestikt. Ik heb ze maar behouden omdat wij zo erg verkouden zijn maar voor mij nooit meer. De snelheid is goed maar kwaliteit niet. Mss te goedkoop.

Zijn zeer mooie kwaliteit. Voldoet aan mijn verwachtingen. 'mis alleen mijn flesje welkomstpakket MVG Mahieu Annie

Zeer tevreden en snelle levering.

Gewoon fantastisch.

Twee antislip matten op donderdagavond rond 21.00 uur online besteld, de volgende morgen om 9.30 uur al geleverd! En de kwaliteit van de matten is top. Ik ben bijzonder gecharmeerd van dit bedrijf.

Snelle en vrolijke reacties en goede communicatie

pakje nog niet toe gekomen dus geen kommetaar

ik wacht

Alles perfect in orde ,enige minpuntje vind ik dat er niet gemeld wordt dat het pakje door de brievenbus kan ,daardoor kun je niet de deur uit op de uren dat het bezorgd zou worden.

snelle leverig

snelle levering van het bestelde voor mij hoeft het niet zo snel; denk svp aan de gezondheid en welbevinden van uw personeel

Heel goede service, kwaliteit artikelen is prima.

Snel en goede kwaliteit

Het was hetgene ik wenste

Snelle levering - prijs en kwaliteit zijn super !

De samen werking gaat heel vlot

Ze zijn eerlijk naar iedereen en betrouwbaar en behulpzaam

Prima, met enkele minpuntjes

Mijn eerste bestelling van bestellen tot bevestiging van verzenden verliep vlot. Ik keek uit naar het ontvangen. Helaas kreeg ik een vervolg mailtje dat DHL de bestelling gaat overdragen aan Bpost. Dit betekende dat ik de zending pas op woensdag heb ontvangen, Donderdag 28-10-21 een nieuwe bestelling geplaatst met zelfde verhaal ik hoop nu op een levering op dinsdag 2-11-21. Het punt is dat als je iets besteld als cadeau of snel in huis wil hebben dan heb je pech. Nogmaals ligt het niet aan Sliponline maar aan de combinatie DHL - Bpost. Wij bestellen regelmatig online waarbij post.nl de volgende dag levert. (uiteraard binnen de geadviseerde besteltijden b.v. bestellen voor 17.00) Mogelijk is dit niet bekend bij Sliponline dat DHL bestellingen laat leveren door Bpost wat dus naar België vertraging oplevert. (mogelijk kenbaar maken op de website)

Prima!!!!

Fantastisch!!!

Adequate en snelle levering. Mooie zakdoeken. Fijne kwaliteit.

Uitstekend !!!

Levering in orde en snel

Alles zoals het hoort

Kwaliteit en service

Ik shop nu al enige tijd bij sliponline, het bevalt mij enorm goed. De kleding is van goede kwaliteit en de levering altijd op tijd. Een zeer tevreden klant.

Je hebt een account maar kunt niet inloggen

Ze gooien je dood met reclame en als je dan inlogt kun je dat niet. ZOOO SLECHT !!

Prima en snelle service.

Wegens omstandigheden had ik ineens behoefte aan een paar leuke boerenzakdoeken ter camouflage van een plek op mijn hoofd. De keuze was groot en ze werden razend snel geleverd.

Snelle levering, product exact als omschreven en verwacht.

Snelle levering, product exact als omschreven en verwacht.

Mooie pyjama maar te strakke broekband.

Het is een mooie pyjama die lekker zit en luchtig is. Alleen is de broekband wat te strak. Hij zit met 2 knoopjes vast en ik heb hem op het laatste knoopje gezet en dan heb ik er bijna geen last van. Ik ben niet dik en volgens de BMI gewoon op gewicht, dus daar ligt het niet aan. Wel prettig is dat er zakken aanwezig zijn voor een zakdoek bijv. Aanbeveling: maak de broekband iets ruimer !

Snel en juiste producten!

Ondergoed is goedgekeurd

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy