Zeer goed!

Snelle reacties, correcte verwerking, duidelijk overzicht, snelle en ontvangst.

Dure verzending en terugzending

Duur in verzending en terugsturen, jammer

Makkelijk en snel

Het was net het product dat ik zocht en het bestellen was makkelijk en snel. Alleen de doos waarin het verzonden werd mocht iets kleiner zijn

Mooie kwaliteit snelle levering

Ruime keuze in zakdoeken. Keuze gemaakt en besteld en heel snel geleverd. Prima kwaliteit.

Slips zijn super mooi,jammer dat ze niet kunnen gewassen worden op 90*

Boeren zakdoeken van goede kwaliteit

Menige lady gebruikt deze doeken als hoofddoek, door hun mooie formaat. En ik gebruik hem als pronkstuk en authentiek gebruiksvoorwerp passend bij onze kleding van de folkloristische dansgroep Hellendoon. oftewel de Helderse Boerendansers.

zo goed

voor het eerst iets besteld , zo goed geregeld bij, jullie een aanrader

Snelle levering en items netjes verpakt.

Zeer tevreden over snelle levering en kwaliteit.

Het bestelde artikel werd snel geleverd en de kwaliteit en afwerking van het artikel is uitstekend.

Prima service en snelle levering .Wasvoorschriften bij geleverd.

super kwaliteit en service!

Goede en vriendelijke communicatie en zeer tevreden met mijn bestelling! Ik ben geen online koper, maar raad deze site echt aan!

Goede pasvorm slaapt lekker, eerste pyjama met broekzakken.

Snelle correcte levering

Vlot en eenvoudig

Alles was eenvoudig te begrijpen en te vinden op de site. De bestelling en levering gingen vlot! Nu de kwaliteit nog uitproberen...!

gewoon goed!

duidelijke website, goede service

Boxershorts zitten heerlijk

enig in zijn soort

Je krijgt op het juiste moment de juiste voorlichting in het kopen. Perfect bedrijf

Betaalbaar ondergoed tegen een redelijke prijs.

Over het algemeen goed ondergoed tegen een redelijke prijs. Ook goede kwaliteit sneakersokken.

Gewoon zeer tevreden, niets op aan te merken.

Vlugge verzending van een extra goed producti

Gemakkelijk kunnen bestellen op de site. Het product, zakdoeken, voor mijn man zijn van uitstekende kwaliteit. verzorgde en vlugge verzending. Ik kom zeker terug bij jullie, echt een aanrader.

Uitstekend advies gekregen over maten en dessins

Ik was op zoek naar een pyjama voor mijn opa en ik had moeite met een maat kiezen. Een medewerker (Niels) heeft mij op de chat heel goed geholpen. Hij heeft met mij zowel de afmetingen van mijn opa besproken als zijn figuur in het algemeen. Later dacht Niels met me mee over de dessins die op voorraad waren. De ervaring was uitstekend!

Zo snel geleverd. Zeer goede service.

Snel, vriendelijk, goede kwaliteit

Snel geholpen, goed bereikbaar, denken mee, goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit. De maat wordt goed aangegeven. Ik ben zeer tevreden.

Goed en lekker groot

Goed en lekker groot

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy