Heel tevreden.

Koop ervaring zoals het hoort. Afspraak is ook afspreaak.

Geweldige Klantenservice

Ik heb een bestelling gedaan en ik had 2 slipjes die niet in orde waren. Geen gezeur, fotootje gestuurd en mooi opgelost met 2 nieuwe slips. Ook nog binnen een mum van tijd. Ga hier zeker meer van mijn ondergoed kopen

rien à dire,service impeccable

je connaissais le produit,prix et livraison sans soucis.

Goede kwaliteit. Snelle service

Vlot en naar wens en volgens afspraak geleverd

Ik zal de volgende keer weer hierbij bestellen

Levering perfect.

Kwaliteit laat te wensen over !

Ronduit goed

Ruime keuze, snelle service en goede kwaliteit

Super en persoonlijke service!

Alles verliep heel vlot. Duidelijke website, snelle levering, correcte levering. Top dat er ook een handgeschreven briefje in de doos te vinden was.

GEWELDIG

Nog altijd een snelle en correcte levering. Kwaliteit conform de prijs. Aan te bevelen.

Snelle en persoonlijke service

Ruime assortiment

Fijne onderbroeken groote ook top Heb alleen al 2 die heel snel kapot waren bij de naden

De bestelling op tijd ge komen .

Ik ben te vrede met de bestelling .

Het was een cadeau geslaagd.

De gene voor het cadeau was , zei meteen dat hij tevreden was met de kwaliteit van de stof. Geslaagd

Uitmuntend

Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt die zoveel zorg besteed aan de communicatie met de klanten.

Prima kwaliteit

Voor de 1e keer iets besteld. Het bestelproces verliep vlotjes en ook de bezorging ging erg vlot.

Prima levering en kwaliteit

Prima kwaliteit en supersnelle levering

correcte levering van correcte marchandise!

vlug, volgens afspraak, alles past 100% en kwaliteit lijkt super. 5de ster misschien na periode van gebruik ...

Snelle en goede service mooie kwaliteit

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd

De service was uitstekend. De communicatie uniek. Een fantastische ervaring tijdens deze Corona tijd. Dankjewel

heel goede service

mijn bestelling is heel goed afgehandeld, het pakketje was goed verpakt en op tijd bezorgd. ga zo door!!!

vlotte service

Zeer snelle actie levert materiaal binnen 1 dag in huis

als bovenstaand. Prima gedaan

Mooie herenzakdoeken voor een prima prijs!

Prima kwaliteit voor een mooie prijs. Snel geleverd.

Prima klantenservice

Alles ging goed, als pistnl nou ook nog eens meewerkt...

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy