Prima.

Bestelling netjes en snel binnen.

Goede kwaliteit

Zakdoeken zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd.

niet wat ik verwacht had

Wij bestelden 12 zakdoeken van Swan. Vroeger was dit een goed merk, maar nu bleken de zakdoeken erg dun te zijn. Jammer. Verzending prima in orde.

Nette communicatie , snel en netjes bezorgd.

Na bestelling snel bezorgd. Was netjes ingepakt.

Perfect!

Snelle service..mooie zakdoeken en dat met de nodige humor! Leuk!

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd

voor het eerst iets besteld wat me erg gemakkelijk afging. Overzichtelijke website en keuze genoeg. Snelle levering en voor herhaling vatbaar

prima service

Wat kun je vertellen over witte zakdoeken? Niet veel. Maar het mee gestuurde wasvoorschrift was een eyeopener. Eerste keer wassen en dan niet in de droger om krimp te voorkomen. Geweldig advies.

Prima service en levering

De bestelling is snel en goed geleverd. Het product voldoet aan alle verwachtingen en de kwaliteit is prima. Ga zo door.

Bestellen oke

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus later antwoorden

het bestelde wordt snel klaar gemaakt , makkelijk met track en trace code

Kan niet beter.

1. Prima prijs kwaliteitsverhouding. 2. Communicatie via track&trace was uitstekend. 3. Maakt zijn belofte waar.

Alles Bestens, jederzeit wieder!

schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Top Ware!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling prima ontvangen en kwaliteit is goed

Zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling, goede informatie, vlotte levering, kwalitatief goede producten, top!

Echt super.

Snel, direct en helder.

super snel en supergoed

de zakdoeken waren erg snel geleverd

Snel en zorgvuldig

Precies zoals afgesproken

Goed product Goed verpakt Super snel geleverd.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Ik heb zakdoeken besteld en pakket is op tijd geleverd. En ik koop graag in fysieke winkels dan kan ik de kwaliteit beoordelen maar deze zijn goed van kwaliteit.

Wat ik heb besteld, heb ik ontvanden

Zakdoeken voldoen precies aan mijn verwachting.

Half goed en half niet goed.

Op één dag 12 herenzakdoeken besteld en apart daarna nog 12 dameszakdoeken besteld. De herenzakdoeken snel geleverd geleverd door post no. maar dameszakdoeken nog niet binnen. Hoe kan dit?

top

top

Boven verwachting

Duidelijke website, goede communicatie, mooie prijs, en snelle verzending. Beter kan gewoon niet.

Voor oudere mensen de geschikte slip. Zacht om te dragen.

Ik vindt de kwaliteit heel goed

Ik had nog geen ervaring met jullie maar die vindt ik heel goed

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy