toppers !

Snelle verzending en snelle afhandeling van retour. Ruilen geen probleem. Persoonlijke communicatie :-)

prima service

Zeer vriendelijke mails

Super service

Mijn bestelling was fout maar dit werd op een heel correcte manier op 1 dag tijd volledig rechtgezet. Zo een service nog nooit gehad elders. Zeker een aanrader.

Correcte afspraken en goede service

Geweldig❤️

Duidelijke website. Snel geleverd. Keurig verpakt, met een handgeschreven kaartje. Ik zeg top❤️

Redelijk

Zakdoeken Mooi materiaal,nogal slordig gemaakt en aangeleverd. Kan ook niet anders voor die prijs denk ik. Zal in het gebruik niet deren. Maar voor een kadootje toch de doosjes kiezen. Aanbevelen?hangt er vanaf aan wie..niet zondermeer.

Prima, snelle levering en goede kwaliteit.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de service en de snelle levering!

Zie hierboven!

Heel content van mijn kinderzakdoeken.

Bestelling op de site is vlot verlopen, alsook de levering, wel was de bestelling niet compleet, waardoor ik het op mail heb laten weten en direct antwoord gekregen te hebben is alles in orde gebracht, zeker een firma waar ik in de toekomst nog bestellingen ga plaatsen.

Voelt als een tweede huid!

De kousen en de onderhemdjes zijn van uitstekende kwaliteit. De kousen knellen niet, de hemdjes passen perfect.

geweldige keus, snelle service

goede ervaring, er kwam een foute bestelling aan, na 1 telefoontje is dit probleem meteen verholpen

Too

Ik heb al reclame gemaakt voor jullie. Jullie zijn toppers. Van begin tot einde van de bestelling laten jullie merken wat voor een warm,betrokken bedrijf jullie zijn. Een persoonlijk mailtje om te zeggen dat jullie ermee bezig zijn en een persoonlijk geschreven kaartje in mijn bestelling. Hartverwarmend en voor mij een uitnodiging om meer te komen kijken op jullie website. 's ochtends besteld en de volgende dag 's middags is mijn bestelling al aangekomen. Wauw. 1 onderbroekje was niet leverbaar. 2 dagen later zat dit ook al in de brievenbus. Doe zo verder! Wij bestellen nog en blijven reclame maken!

Teleurgesteld in de kwaliteit

Helaas heb ik van de 20 onderbroekjes die ik besteld heb meerderen die reeds stuk zijn. Vooral de elastiek aan de benen zijn mijns inziens te strak of te veel op de rand vast gemaakt waardoor ze los laten. Tevens zit er verschil in de wijdte van het bovenbeen dat merk je al met aandoen. Heb ze altijd graag gedragen maar nu ben ik echt teleurgesteld, dus heb er spijt van dat ik er 20 in één keer heb besteld. Hoop dat ik wat van jullie mag horen hierover!

Prima. Binnen 2 dagen bestelling binnen

prima. duidelijke site en bestelling binnen 2 dagen binnen

Ze zeg dat zeer goed zit ze wil nog van die onderbroekjes spijtig dat ze geen kleuren hebben

bestelling is stipt uitgevoerd.

Zeer goede kwaliteit !!

Kwaliteit zeer goed en zeer betaalbaar. Levering was zeer stip en met zorg ingepakt geleverd. Een tevreden klant .

hier niets dan positiefs....en dat is dik verdiend.

2 winterpyjama's besteld en ze zijn héérlijk.

Heel vlotte en vriendelijke service

Positief

Uitstekende kwaliteit en service

Uitstekende kwaliteit en service

gewoon degelijke service en kwaliteit

bestel al een tijdje bij hun. En altijd op tijd geleverd. en duidelijke communicatie d.m.v. mail.

Heel vlotte service

Eerste aankoop. Voor herhaling zeker en vast.

Uniek en snel

Jullie orderbevestigingsmail is briljant, moest glimlachen. Houden zo! Snelle levering, goed verpakt.

goed!

Goede kwaliteit en snelle levering. Top!

Goede communicatie en snelle levering

Snelle reactie per chat Snelle levering Prima artikel

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy