Snelle levering en netjes

goede snelle en kwalitatieve levering voor deze ene bestelling

duidelijke communicatie

Snelle en goede service!

zoals hier boven staat!!

Goed en onduidelijk.

Bestellen gaat vlot maar je weet niet precies wanneer het pakket geleverd wordt. Je krijgt geen track and trace

Eerste keer, top!

voor het eerst een bestelling gedaan bij Slip online, het werd netjes en heel snel afgehandeld en bezorgd. De boeren zakdoeken die ik daar heb besteld, zijn weliswaar van goede kwaliteit, maar de afwerking kon wat netter. Er zaten namelijk vrij veel draden aan, welke ik er af moest knippen.

snelle service

gewoon goed

Gewoon goed, niets meer aan doen !

Van bestellen tot in huis prima !

Snelle goede afhandeling van kwaliteit heren zakdoeken

Mijn man heeft nog graag iedere dag een schone gestreken zakdoek bij zich. En waar deze dingen blijven is mij altijd nog een vraag. Dus bij Sliponline gekeken naar mooie betaalbare kwaliteitszakdoeken. En gevonden dus ... Ik zou alleen nog een optie toevoegen dat je kunt kiezen op design (bv. effen, gestreept of geblokt). En op kleur. Dan kun je nog beter en sneller kiezen, want er is erg veel aanbod .....

Snel en goed is de bestelling geleverd

Ok

alles ok!

alles in orde

Bestelling goed ontvangen

Zoals het behoort

Snelle en correcte afwerking van de bestelling. Goede communicatie Uitstekende produkten

Nette en correcte afhandeling.

Correcte afhandeling zowel de levering als de nazending.

Top ervaring!

Prima ervaring!

Helemaal goed

Makkelijke site, Snel besteld en bezorgt

Prima, doen wat ze zeggen

Een bedrijf die doen wat ze zeggen, dat is altijd prettig

Snelle verzending

Snelle verzending en goede service

Snelle levering van een goed product tegen redelijke prijs.

Goed gesorteerd in grote maten

Goede communicatie over (vertraging) levering. En veel keuze. Ben benieuwd of de hemden niet af zakken op den duur

Ik ga zeker vaker wat bestellen, prima service en vlotte bezorging, hartelijk dank

Altijd goed

Erg goede communicatie en service als er iets niet klopt wordt het zonder probleem opgelost

Geweldige webshop.

Zeer klantvriendelijk en correct.Altijd keurig geleverd met een persoonlijk kaartje erbij.

sublim

Kwaliteit en levertermijn top

Snelle levering en voor de eerste keer een goed wasvoorschrift. Hele goede kwaliteit produckten

Zeer snelle en goede levering!

Eerst bij Bol.com iets besteld dat geleverd werd door sliponline.nl. Toen bleek dat ik verkeerde artikel had besteld, heb ik het juiste artikel rechtstreeks bij sliponline.nl besteld. Zal ik voortaan altijd doen. Zeer snelle levering! Goede webwinkel, duidelijke omschrijving van artikelen en aantrekkelijke prijzen. Deze winkel heeft er een klant bij!

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy