Uitstekend verzorgde bestelling.

Precies zoals de foto’s. Snelle levering en goede informatie over de bestelling.

het zijn goede slips

Mijn 1e bestelling en er volgen er vast meer.

Is prima

Snelle levering Veel keus en keurig op tijd en verpakt

Super tevreden

Dit was onze eerste bestelling bij jullie en we zijn erg tevreden en voor herhaling vatbaar

Helemaal fantastisch, snel, humor, prima prijs!

Zie hierboven

Verkeerde voorbeeldfoto.Product kwam niet overeen met hoe het op het plaatje stond afgebeeld.

Helaas was de foto van het product wat ik besteld had, heel anders dan ik wilde kopen. Bij aankomst zag ik dat de slip totaal niet overeen kwam en kon ze daarom ook terugsturen. Nu verbaast het mij zeer dat ik toch de verzendkosten moest betalen??? Graag een reactie uwerzijds. Met vr. gr. Arlette de Wit

Fijne winkel, goed aanbod

Prettige website. Goed aanbod. Fijn bedrijf.

Vlotte en nette aflevering!

Besteld en de volgende dag al afgeleverd,keurig!

Grandioos een TOP ervaring

Ik heb een aantal fysieke beperkingen waardoor ik soms niet anders kan dan op internet te bestellen. Een hele fijne er ervaring met Slip online. Het is, denk ik, een kleinschalige organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en het personeel ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Ook na 3x gebeld te hebben, omdat iets niet lukte. De bestelling had ik na één dag in huis. En alles was zo keurig verpakt. Ik heb de hemdjes en slips nog niet aan gehad, maar aan de hand van de reviews heb ik besloten deze aan te schaffen en ga ervan uit dat ze goed blijven zitten ook na een wasbeurt.

Prima, persoonlijke service

Persoonlijke emails en een leuk kaartje

Goede ervaring. Gevonden wat ik zocht.

Ik was op zoek naar een mooie kanten zakdoek ivm het overlijden van mijn vriendin haar vader. Fijn dat jullie deze konden leveren. Het standaard mailtje na de bestelling viel wel verkeerd. Dat de inpakker een sprongetje maakte oid. Het is geen blije gebeurtenis voor ons, dus wees je er van bewust dat dit semi grappige mailtje niet bij iedereen leuk aankomt.

keurige en snelle afhandeling van mijn bestelling

goede prijs kwaliteit!

uitstekende en snelle levering

goede site snelle levering

Snelle levering en conform informatie op de site

Gewoon goed

top service!

Top Service en snelle levering van goederen

Goede kwaliteit

En een snelle levering. Top

een goede en een slechte onderbroek

Een broekje kruipt enorm op, mega kut. Letterlijk ;)

jullie doen het goed wat valt daar aan te verbeteren? niets, ga zo door.

hierboven is alles gezegd, snelle en correcte afhandeling. perfect.

Perfecte service en prima kwaliteit van de goederen

Online bestelling geplaatst. Direct antwoord op bijkomende vraag van mij. Snelle en perfecte levering. Zeer kwalitatieve producten.

Vriendelijkheid en efficiënte dienst

Ik was zeer tevreden over de online dienst en vriendelijke hulp bij mijn vragen.

eerste ervaring, heel tevreden

fijn ondergoed

Prima winkel

Gedetailleerde productbeschrijving. Snelle levering. Netjes verpakt met een lief kaartje erbij. Niets op aan te merken!

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy