Overdreven reactie

Na mijn bestelling kwam er een mail met een toon waar ik van schrok. Ik hoef niet te weten dat het ondergoed door de zaal vliegt en iemand nooit lacht. Ik hou van een zakelijke benadering als ik beha's bestel. Nu dacht ik zelfs dat ik voor de gek werd gehouden en ergens in was getrapt. Gelukkig was dat niet zo. Wat ik wel waardeer, is dat jullie nu netjes op tijd de tweede beha hebben gestuurd.

goed ondergoed

correct ontvangen zit perfect en ziet er goed uit

Super snelle levering van super product

Snelle afhandeling en snelle levering Prima, zonder poespas.

Ik kreeg mijn bestelling snel binnen, helaas in een andere kleur dan besteld. Ik heb gebeld en de andere dag had ik de goede kleur. De eerste bestelling heb ik gehouden, maat was goed en de kleur is handig voor onder andere kleding. Ik kreeg ook nog korting omdat het een foutje van sliponline was. Heel goede service en heel prettig te woord gestaan!

Goede snelle service

Mijn bestelling was super snel en netjes binnen!

Goed.

Snelle levering van bestelde artikelen. Alleen het artikel was niet het gene wat ik zocht. Helaas retour gestuurd. Het betaalde bedrag was binnen een paar dagen weer bijgeschreven. Top.

Duidelijke informatie

1. mail in verband met de bestelling 2. mail om te melden dat bepaalde producten niet in voorraad waren 3. mail bij de levering

Prima levering

Alles goed en snel geleverd

gemakkelijker kan het niet!!

Gebruikersvriendelijke site. Kiezen, kopen, betalen, klaar!!!!

Prima materiaal, mooie website en snel geleverd!

Zie eerder vermeldt

Na 1 bestelling niet goed te beoordelen

Top service en levering

Kwaliteit product prima

Snele levering

Toen ik las dat de champagne tegen het plafond vloog omdat ik klant werd van sliponline,dacht ik even de alcohol van het weekend is nog niet helemaal uitgewerkt. Maar verder ging u over op normaal en dat klonk beter. Overigens het geleverde ondergoed is prima.

Zitten goed! Krult niet omhoog. Zelfs met het warme weer fijn om te dragen.

Prima bedrijf . Alles snel ontvangen

Heel snelle en goede levering.

Vriendelijk, correct en betrouwbaar

Communicatie verrassend, spreekt mij aan, is weer eens wat anders dan standaard, leuk ! Succes met jullie bedrijf, kom zeker nog eens langs

Blijft super goed zitten

Dun zomer materiaal, maar wel ligt corrigerend. Bij taille en benen blijft hij super op z'n plaats zitten. Dus zakkt niet af en kruipt niet omhoog!

Goede ervaring

Ik heb een goede ervaring en een snelle levering van de goederen die ik heb besteld

Binnen 24 uur geleverd, goede kwaliteit en de maat klopt.

Mooi aanbod en prima service.

Al het mogelijke wordt gedaan om de klant tevreden te stellen. Prima aanbod en snelle levering.

Voldoet aan verwachting

Mooie pasvorm, voldoet aan verwachting, top!

Contact snel, duidelijk en correct

Snelle levering van goede producten. Na melden productie fout, snelle reactie en oplossing. Geeft goed gevoel.

Goed product en snelle levering

Ik heb boerenzakdoeken besteld. Deze zijn prima. Werden snel als brievenbuspakketje geleverd. Prima kwaliteit-prijs verhouding.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy