goede klantendienst

Snelle levering van kwaliteitsvolle zakdoeken. Bij produktfout, voorstel tot snelle constructieve oplossing die door firma ook correct en onmiddellijk werd uitgevoerd

Goede service en product van goede kwaliteit

Voor een midi jurk van lichte kleur was ik op zoek naar een lang onderrok het liefst in naturel kleur maar die was uitverkocht dus de witte besteld en die past precies op maat. Ik ben 1.67 lang en weeg 53,5 kg, maat S/M past perfect. Ik ben blij met mijn aankoop. De levering ging heel snel en netjes, je krijg een retour label mocht je willen retourneren maar dat was voor mij niet nodig. De volgende dag was mijn bestelling in de brievenbus.

Grandioos

Er is vanalles te koop voor ieder wat wils. Of het nu een BH is voor jong of voor ouderen. Het is aanwezig en dat maakt de webshop zo aantrekkelijk. Probeer u het één keer en u bent verkocht en blijft verder kijken waar u zin in heeft. Het is en blijft in mij ogen een goede aanrader vooral omdat je er van alles kan kopen wat onderkleding betreft. Een aanrader dus! Raja kan het weten die heeft er al wat van versleten.. Maria

Ben heel tevreden over het product

Tevreden over het product, maar de verwerking van het product te ontvangen kan wel wat sneller.

Helemaal niks op aan te merken!

Prima geregeld: snelle levering, alles netjes en prima kwaliteit

excellent

Het is de tweede keer dat ik boxershorts heb besteld.En ik ben heel tevreden met mijn bestelling.De boxershorts zijn top.Zacht en comfortabel.

Fijne slip met veel draag comfort.

Correcte, snelle levering

De producten die ik besteld heb voldoen volledig aan mijn wensen. Mooi afgewerkt. Snelle levering en is in een degelijke verpakking zodat er geen schade kan komen aan de inhoud

Fijn en snelle levering

Ruime keuze

Wederom nieuwe slipjes besteld voor mij zelf en mijn dochter. Zeer tevreden.

goed en snel gehandeld

snel en makkelijk geholpen ,wel even gebeld over de zaak in handel maar die was over gegaan Bakel

zoals verwacht.

zoals verwacht.

Prima webshop

Vlotte service en goede kwaliteit

Correcte afhandeling.

Tevreden

Tevreden over de snelle levering en de fijne producten. Jammer dat er de laatste keer een verkeerde maat was gestuurd. Dus misschien te snelle, gehaaste levering

Makkelijk in gebruik

Ik heb persoonlijk geen ervaring omdat er voor mij is besteld, maar verdere afhandeling was zeer snel geregeld.

Uitstekende service

Slips snel.ontvangen. Bleek bij eentje een gaatje in te zitten. Er werd na een berichtje met foto van mijn kant, direct een nieuwe verstuurd.

Alles perfect geleverd, en MET was advies

Als alleenstaande man ben ik blij dat er een was advies bij geleverd was.

geen klachten

Prima firma

Snel en vlug geleverd.

Geen katoen helaas :-(

Ik kocht altijd de KATOENEN boxers en de slips van Beeren bij jullie. Tot nu toe was ik heel tevreden. Deze keer niet helaas... De boxers zijn prima, maar de beide grijze slips zijn voor 50% katoen en de andere 50 % polyester. Terwijl ik alleen maar 100 % katoen wil! Heel jammer, dat ik dat nu pas ontdek, na 1 x dragen en wassen. Als ik dat op de site had gezien, had ik ze zeker niet gekocht! Verder ben ik een tevreden klant, die voortaan beter zal opletten.... ps. of ik het aanbeveel?

Zeer snel geleverd maar kleuren wijken wat af van afbeelding

Maat van de zakdoeken was goed levering zeer snel kleur wijkt wat af

snel en goed

vlot en goed en mooi

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Uitstekende service, groot aanbod en snelle levering door een vriendelijk team van Sliponline.

Te duur

Bestel op zondag de 3 gekleurde sloggyslips voor 36.90 € Zag ze dag erna voor 27.80 op andere site staan .9 € te veel betaald dus .

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy