U leverde snel en goed de bestelling en product van goede kwaliteit dank daar voor

Mooi product

Prima verpakt, mooie kwaliteit, op tijd geleverd

Mooie kwaliteit zakdoeken volledig naar wens

Mooie kwaliteit zakdoeken , snel geleverd .

Heel fijn hoe snel mijn mooie badjas binnen was, top service, mooie kwaliteit.

Heel good

Allés perfect. Friendly and professional!!!!!!!!!

Goede communicatie, perfect afgeleverd.

Uitstekend service

Snelle reactie zeer goede service, Akwakiteit product.

Snel, adequaat.

Uitstekende service! Dank voor de goede zorgen en fijne kerst voor u en uw medewerkers! Bert.

Zoals het wordt verwacht.

Zeer snelle levering. De aangegeven maten komen overeen. Zal zeker nog bestellen.

Zoals het wordt verwacht.

prima ervaring

overzichtelijke website, zeer snelle levering, goede kwaliteit producten

Goede correcte vlugge levering

Ik heb een onderjurk besteld, deze werd snel geleverd! Maat ook prima, ga zeker nog een keertje bestellen!

Aankoop ondergoed

Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Levering gebeurde heel snel, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Communicatie over de bestelling was heel correct en vriendelijk.

Ruime keus

In de winkel valt het niet meer om zakdoeken te vinden. Deze website heeft veel keus, zowel in grootte als in kleuren. Wel veel zakdoeken in een koop; zou met zes zakdoeken ook blij geweest zijn. Maar ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.

Snel geleverd goed contact

Een snelle correcte service

Meermaals besteld en steeds dik in orde!

Geweldig bedrijf

Alles is zoals omschreven, hele nette mails en goede prijs

prima kwaliteit voor een lage prijs

prima kwaliteit voor een lage prijs

Kwalitetit en prijs in orde

De Nederlandse website was voor mij lastig door te komen en ik heb de bestelling via de Belgische site moeten maken. Een beetje jammer want dat kost energie en ik had kunnen afhaken als klant. Maar de J&C hipster microfiber uni zijn van goede kwaliteit en dragen prettig, daarom heb ik doorgezet. Wel twee maatjes groter bestellen, ik vermoed hier een Zuid-Europese pasvorm.

Prima service !

Niets aan toe te voegen .

Zeer goed aanbod en correcte afhandeling van de bestelling

Prima afhandeling van mijn bestelling met zelfs een vleugje humor binnen de procedure. Doet deugd binnen de strakke wereld van de e-commerce.

perfect in orde.

Ruime keuze, kwaliteit en prijs zijn goed, alles verloopt correct , ik ben heel tevreden.

Goed en snel

Prima uitleg. Alles correct.

Zeelandsedijk 33

5424TL Elsendorp

Over Sliponline.nl

Betaalbaar & goed ondergoed voor het hele gezin leveren met een super service, dat is ons doel. Maar ook een mooie collectie aan nachtkleding, sokken en zakdoeken hebben we en zie je voorbij komen op deze pagina. Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 2500 producten en groeit constant. Sliponline heeft ook al 40+ jaar ervaring in ondermode en nachtkleding, zo kunnen wij jou altijd helpen met het juist advies. Enjoy