Goede snelle service

Snelle levering en toen ik erachter kwam verkeerde cilinders te hebben besteld is dat keurig geregeld

Voldoet volledig aan de verwachting

Voldoet volledig aan de verwachting

Snelle levering; acceptabele prijs

Prima (web)winkel; orders zijn gemakkelijk te plaatsen en levering verliep perfect; aanrader!

Super hulp bij kiezen juiste producten

Ik had zelf geen idee welke producten ik moest bestellen voor onze nieuwe schuur. Heb super goed en duidelijk advies gekregen en op basis daarvan alles besteld. Was een dag later al in huis en alles klopte.

Top bedrijf

Hebben alles voor elkaar

Goede producten en een snelle levering.

Perfecte sloten en goede omruil! Helemaal blij mee!

Perfecte service en zeer flexibel

Cilinders en sleutels keurig netjes volgens opdracht geleverd. Door een meetfout aan mijn zijde moest een van de cilinders worden omgebouwd, dit was geen enkel probleem en naast de ombouw werden er geen andere kosten in rekening gebracht. Binnen drie dagen was het juiste slot weer binnen. Uitmuntende service.

correct, ook in communicatie bij levertermijnen

na

Snel en goed geregeld!

Duidelijke website, makkelijk bereikbaar ook.

Goed product, duurde lang.

Blij met onze cilinders. Alleen geen vijf sterren want het duurde lang. Ik zal het wel aanbevelen maar weet dat het even kan duren

Goede kwaliteit!

snel bezorgd

goede duidelijke site en prima producten. Snelle levering

Goede duidelijke site en prima producten. Snelle levering

Snelle levering; handige keuzehulp op website

Product snel geleverd. De keuzehulp op de website is beslist een aanrader!

Alles in goed order naar tevredenheid ontvangen

Bestel gemak en netjes afgeleverd

Snelle levering goede kwaliteit in een woord Top

Netjes op tijd afgeleverd .Top product.

Perfecte service

Niets aan te merken, gewoon perfect

Prima advies, snelle verzending en geen problemen toen iets aangepast moest worden

Prima service, goede prijzen, een van de gelijksluitende sloten bleek niet zo handig voor ons (een druk-draaiknop), en is supersnel aangepast. Helemaal prima dus.

Sloten geleverd zoals ze besteld zijn!

Goed product voor een nette prijs!

Goede en snelle levering

Ruime keuze , goede producten en snelle levering.

Zoeken naar de juiste sleutel is verleden tijd!!

De cilinders in het huis van ons familielid waren niet gelijksluitend. Vanwege zijn visuele beperking erg hinderlijk om te zoeken naar de "juiste" sleutel. Dan valt de sleutel weer en zoek dan maar eens naar de juiste op tast. Dit bleek in de praktijk toch echt wel storend te zijn en hebben wij de cilinders vervangen voor gelijksluitende met 1 soort sleutel. Ook op sommige plekken voorzien van een knop aan de binnenzijde voor snelle bediening van de cilinder bij mogelijke calamiteiten.

erg tevreden over de levering!

Er was iets mis met de bestelling, maar is zeer snel opgelost. Erg tevreden!

Gewoon top

Heb nog nooit zo een goede service gehad doe zo verder Vriendelijke groet Kristiaan

Top geregeld

Had sleutels nodig met de kaart besteld. Heb ze opgehaald en tevens een cilinder laten repareren en kon er op wachten.

Niet snel maar wel goed!

Prima Had de verkeerde maat besteld, kon teruggestuurd worden en goede opnieuw besteld. Omruilen kan blijkbaar niet, al staat dat wel bij de mogelijkheden. Nu nogmaals verzendkosten betalen, maar voila. Blij dat we een losse slotplaat hadden gevonden.

Super handige, site snel geleverd

Goede instructie op de site om juiste beslag te vinden!

Schulpplein 15

3087 NA Rotterdam

010 - 742 1953

Over Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige sloten en beveiligingsoplossingen voor zowel woningen als bedrijven. Het assortiment omvat een breed scala aan sloten, zoals deur- en raamsloten, elektronisch vergrendeling, cilinders, en beveiligingsaccessoires. Veiligheids-sloten.nl richt zich op het bieden van betrouwbare producten die zorgen voor optimale veiligheid, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichte service.