Ondanks benoemen op de site dat verschillende cilinders met dezelfde sleutel te openen moesten zijn, werd dit toch niet geleverd (zoals wel vaker bij online bestellingen, wordt de tekst in het opmerkingenveld vergeten). Na contactopname de afwijkende cilinder teruggestuurd, maar zelf weer contact moeten opnemen omdat de juiste levering wel erg lang op zich liet wachten. Het bleek dat de afhandeling ergens was blijven liggen. Dit is vervolgens wel weer snel opgepakt en heb ik alsnog de juiste cilinder spoedig ontvangen. Kwaliteit van de producten is prima en benadering door de klantenservice eveneens, maar jammer dat de afhandeling wat minder vlot is verlopen.
Eerst contact gehad over een cilinderslot dat naar mijn mening wel snel defecten vertoonde. Daarna een advies gekregen waarvan ik één keuze besteld heb. De bestelling ging vlot en de levering was op tijd.
De medewerkers hebben mij super geadviseerd en begeleid. Een en al bereidwilligheid en een zeer goede service, ook bij het vervolgtraject. Een dikke pluim!
Besteld, volgend dag binnen en zelfde dag nog gemonteerd.
Betreft een gelijksluitende cilinder met reservesleutels. Alles online besteld, nummercode sleutel opgegeven, betaald, klaar. Enkele weken wachten (geen probleem, was bekend) cilinderslot kwam binnen. Alles koek en ei. Maar waarom wordt zo iets niet aangetekend verstuurd? Ik bedoel, zo'n pakketje kan natuurlijk wel in verkeerde handen vallen.
Na een slechte ervaring met een Slotenmaker uit mijn woonplaats, contact opgenomen met veiligheidssloten.nl. Nu gelukkig wel goed geholpen.
Goede informatie bij het kiezen en combineren van deurbeslag, cilinders en insteek sloten. Daarnaast ook nog advies via chat bij het installeren. Kortom, top service
Er was iets mis gegaan bij het samenstellen van de order maar dat is zonder problemen en snel verholpen. Heldere communicatie en goede service!
Goede uitleg op de website om een goed slot aan te meten. De levering van het product is snel.
Sloten waren gemakkelijk aan te brengen en werken uitstekend
De sloten pasten perfect en werken prima. Ik ben blij dat ik nu met een sleutel op alle deuren kan gebruiken.
snel geleverd
Nette aflevering, alleen jammer dat er een wat langere levertijd was dan aangegeven . Hier was ik niet over geïnformeerd, ik moest daar zelf voor bellen. Na verschillende WhatsApp berichten en email kreeg ik uiteindelijk antwoord.
Alle producten overzichtelijk op de website en bij hulp iemand beschikbaar voor de juiste informatie.
Goed bereikbaar, goede adviezen, goede sloten!
Ziet er mooi uit
Had een uitbreiding van een eerdere bestelling nodig. Snel advies en snel geleverd
Heb 3 de gelijk sluitende cilinders met afwijkende maten gekocht. Met certificate en omkeerbare sleutels. Verder zat ik met een vraag voor een slimme manier voor mijn zoon om de sleutel niet te verliezen. Ze hebben mij een Nuki geadviseerd. Nu paar weken verder en gebruik hem nu eigenlijk stiekem ook best veel. Werkt super, niet boren in de deur met bestaand beslag. Snel geregeld allemaal en voor een mooie prijs.
Heel service gericht en goede ondersteuning bij te maken keuze
naast de goede kwaliteit is er ook een duidelijke service.
Het duurde even voordat de cilinders er waren en er was uiteindelijk een probleempje met een van de bestelde cilinders, maar dat werd snel en goed opgelost.
5 jaar terug heb ik hier cilinders besteld en er was geen twijfel over waar te bestellen na mijn verhuizing. Dit keer smart sloten besteld en daar komt mijn enige mindere ervaring: bij de cilinders had ik aangevinkt om ook een smart slot te bestellen maar de bijgeleverde sleutels waren te lang en te dik om in het smart slot te gebruiken. die moesten dus extra besteld worden. dat moet en kan beter op de bestelsite
Bij aflevering misten 3 schroeven voor bevestiging. Na contact deze direct alsnog geleverd. Sloten zien er goed uit en functies zijn goed.
Helemaal tevreden.
15 Schulpplein