Filtre

snel verstuurd, goede prijs,prima slot

Goede site, makkelijk te bestellen,snel verstuurd, goed slot, duidelijke maatvoering slot en een goede prijs

• Beschrijf uw ervaring met Product1 goed
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Sleutel is goed ontvangen.

Ik heb wel een opmerking, dat is: Ik vind het vreemd dat een sleutel van een huis adres per post gestuurd wordt. Ik zou dat aangetekend versturen. als post nl het pakketje kwijt raak en in verkeerde handen komt dan staat ons adres er wel op.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Snelle levering en goed product!

Top product

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

Geweldige service

Ik had abusievelijk een verkeerd slot besteld. Ik heb het gratis kunnen terugsturen en daarna werd mij het goede slot gratis gestuurd. Top

Ondanks Levertijd, keurig op tijd

3 Nemef NF4 cilinderslot in verschillende maten besteld. Prima sloten. En met standaard 9 sleutels meer dan genoeg.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Gemakkelijk, snel en goede kwaliteit!

3 jaar geleden topkwaliteit M&C cilinders en ***deurbeslag besteld en toen al erg tevreden. Nu extra gelijksluitende cilinders nabesteld en ook die waren er in no-time. Ook het bestelproces verloopt erg soepel.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit anti inbraak cilinders
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Perfect materiaal en perfecte levering zoals afgesproken

Kan dit iedereen aanraden

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Copleet en goede kwaliteit

Super geholpen

Ik had een zestal cilinders besteld en 1 paste helaas niet goed. Ik ben super geholpen en had binnen enkele dagen de goede cilinder binnen. Echt helemaal blij met de goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Past prima, wel een grote sleutel
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Juiste en duidelijke info op de site. Wat je besteld krijg je snel en correct.

Correcte firma, goede site, goede service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede kwaliteit, goede prijs.

Pro actief geholpen

Langs geweest voor nieuwe Cylinders. Medewerker vroeg of de Cylinders gebruikt zouden worden icm. met een smart lock. Hij heeft de Cylinders meteen aangepast zodat het Nuki Smartlock Pro 4 optimaal werkt met de Cylinder. Bedankt voor het meedenken!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima Cylinder

Doen wat ze zeggen.

Cilinder bij laten maken obv sleutel code. Met enig vertraging(iets waar ze toestemming voor vroegen en aangezien ik geen spoed had was ik akkoord) netjes geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Cilinder, werkt op bestaande sleutels.
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goed en betrouwbaar komen de afspraken na.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed

prima service

per ongeluk 1 verkeerde cilinder uit de serie van 6 besteld, deze werd kosteloos vervangen

• Beschrijf uw ervaring met Product1 prima kwaliteit
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Vlot besteld door goede online tool. Bij levering 2 fouten, maar dit werd binnen de 24h rechtgezet. Zeer goede communicatie en vlotte service.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goede ervaring
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Goede kwaliteit en snel geleverd

Volgende keer weer

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Zeer goed

Goed materiaal

Slotcilinder besteld voor een nieuwe deur. Echter was dit type slot niet meer leverbaar. Kreeg netjes 35% korting op een alternatieve cilinder. Vandaag ontvangen en reeds weer in de deur gemonteerd. Laat het dievengilde maar komen !!

Beloofd is beloofd

Duidelijke site, behulpzaam en net personeel. Binnen 24 uur leveren geen enkel probleem. Kortom "beloofd is beloofd" en dat maken ze ook waar!

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Uit het hogere segment sloten besteld en deze waren precies wat ik wilde

Goed eerlijk bedrijf !!

Mijn ervaring met veiligheids-sloten is erg positief, wij zochten een nieuwe cilinder voor de garagedeuren die gelijksluitend met de rest van onze sloten gemaakt zou kunnen worden. Via de site de bestelling gedaan en na anderhalve week de cilinder al in huis. Gemonteerd en past perfect, heel erg blij mee !! Wim.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima product, geeft een veilig gevoel

kan in beter

Het zou prettiger zijn dat alle 9 sleutels op de cilinders passen i.p.v. 6. De passende 3 sleutels snel ontvangen.

• Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Aanvankelijk kreeg ik een verkeerd product toegestuurd, niet de maat cilinder die ik besteld had. Terugsturen was voor mijn rekening. Da’s een jammere want het was niet mijn fout. Zodra de retour bij hen was aangekomen werd het juiste product opgestuurd.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Prima cilinderslot met draaiknop.

Alles goed geregeld.

Nvt

• Beschrijf uw ervaring met Product1 In 2e instantie goed

Heel blij

Even via Whatsapp contact opgenomen voor de maten en men helpt u graag. Vlotte levering en goed verpakt. Prijs kwaliteit goed.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 N.v.t.
  • Zou u Product1 aanbevelen? N.v.t.

Goede keuze mogelijkheden Goede prijzen Snelle verzending, goed verpakt Goed op de hoogte gehouden over de levering.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Goed verpakt, makkelijk te plaatsen

Alweer een geweldige ervaring

voor de zoveelste keer hier cilinders op sleutelnummer besteld. altijd snel geregeld en eerder in huis dan verwacht. ga zo door.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 top
  • Zou u Product1 aanbevelen? Ja

Perfect, snel geleverd en vriendelijke medewerkers

Een paar keer zelf verkeerde cilinders besteld maar alles werd snel afhandeld en nu zeer tevreden met de passende cilinder met sleutels.

• Beschrijf uw ervaring met Product1 Nemef NF4

15 Schulpplein