Zal iedereen aanraden om hier hun spullen aan te schaffen
De bestelmodule op website was iets verwarrend mbt het downloaden foto’s. De levering was snel
Heb goed kunnen kiezen uit de aangeboden producten. Duidelijke beschrijvingen. Meerdere opties per product.
De bestelling was helaas niet compleet, maar dit hebben ze snel opgelost. Ook mijn vraag werd snel beantwoord.
geleverd wat ik heb besteld
Zelfs vier jaar na aankoop kreeg ik nieuwe sloten en sleutels onder garantie. Dat is een uitstekende service.
Ik had verschillende knopcilinders gelijk sluitend nodig. Wat betreft de lengte en de veiligheidsklasse. Dat is door een super handige, goed werkende site geen enkel probleem. De volgende keer kom ik zeker terug.
Gewoon goed
Super tevreden over snelle levering en product zoals omschreven tegen een goede prijs!
Alle sleutels passen, en gewoon pakje door de brievenbus, spuperhandig
Bepaalde cilinders waren slecht leverbaar. We werden binnen een dag benaderd door veiligheidssloten.nl en er werd zonder meerkosten een vergelijkbaar alternatief aangeboden. Goede service.
Verkeerde cylinder besteld, kon retour gestuurd worden en snel daarna de goede cylinder opgestuurd. Prima service, goede telefonische support en ben erg tevreden.
Duidelijke website, daardoor simpel te bestellen. Snelle en correcte levering.
Snel geleverd en het paste
Niets dan lof voor deze website. Duidelijke productbeschrijving, breed assortiment, ik kon alle sloten helemaal naar mijn wens configureren. Snel geleverd, geen problemen bij de installatie, ik ben gelukkig.
Snelle en goede service en heb weinig om op te merken.
Prima set, past goed en werkt perfect, snel ontvangen tegen goede prijs.
Jaren geleden een aantal cilinders gekocht bij veiligheids-sloten.nl en er was nu een probleem met 1 cilinder slot. Aangezien dit model niet meer werd gemaakt hebben zij zich er uitermate voor ingespannen om tot een oplossing te komen. Zeer professionele organisatie!
Snel en goed, prima prijs
De sleutels die geleverd zijn voldoen prima. Maar voor de levering moest er iemand thuis zijn om te tekenen voor ontvangst i.v.m. fraude gevoeligheid. Het zijn tenslotte wel sleutels. Ik heb iemand de hele avond stand-by laten zitten op het adres. Maar niemand aan de deur. Het bleek dat de sleutels gewoon beneden in de brievenbus in de gezamenlijke hal waren gegooid. Vervelend en onzorgvuldig, vooral omdat ik er iemand voor thuis heb laten blijven en omdat de sleutels makkelijk weggenomen hadden kunnen worden.
Positief
De bestelde cilinder sloten zijn zeer snel geleverd ondanks de afwijkende maten. Na bestelling binnen 2 dagen de juiste sloten al geleverd. Bestellen via de webshop was uitstekend met goede informatie over de wijze hoe de sloten moeten worden gemeten en duidelijke informatie over de afmetingen met afbeeldingen. Ruime keuze in het assortiment van sloten en merken. Zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar nieuwe sloten en je in staat bent om deze zelf te installeren/monteren.
Levering kwam op tijd. Vooraf werd gemeld dat er een deel ontbrak en nageleverd zou worden. Na ontvangst bleek teveel geleverd te zijn en een buitenschild fout. Met de nalevering kwam ook het juiste schuild. Prima op de hoogte gehouden door veiligheids-sloten.nl
Nieuwe cilinder besteld gelijksluitend met onze andere cilinders. Werd aangegeven 1 a 2 weken levertijd, maar was er al binnen 5 werkdagen. Bij vorige leverancier duurde het 3 maanden!!! Dus nu super tevreden!!!
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA