Communicatie en Advies ging snel en kundig. Product is mooi en degelijk.
Makkelijke webshop met goede zoek mogelijkheden. Bestelling werd snel geleverd en het product was goed verpakt.
Had een na bestelling geplaatst van sleutels. Bleek per abuis een verkeerde sleutel te hebben geselecteerd. Per mail op de hoogte gesteld dat ik een fout had gemaakt in de bestelling. Ze hebben zelf de bestelling aangepast en aangegeven dat mijn sleutels later binnen zouden komen omdat ze speciaal gemaakt moesten worden. kan niet beter! Dank
Bestelling zeer snel ontvangen en zeer ruime keus. Ook nog eens snel gereageerd op een vraag van mijn kant. Kortom prima!!!
Prima en naar verwachting!
DIK OK
Goed materiaal voor prima prijs. Niet alles was direct leverbaar maar werd goed op de hoogte gehouden. Moest alleen de 1ste keer zelf vragen waar vmijn bestelling bleef, na een aantal dagen. Daarna super.
Goede informatie, vlot geholpen en snelle levering.
Product precies zoals omschreven, in geen bouwmarkt te vinden, maar hier hebben ze het gewoon.
Snelle goede service
Informatie op de shop was duidelijk en helder. Snelle levering!
Vreemd dat je 60-45 en 45-60 cilinders kan bestellen, terwijl ze uiteindelijk identiek blijken te zijn, maar dat mag fe pret niet drukken. De langere levertijd was uiteindelijk niet relevant, want de bouw lag toch stil.
Nieuwe sloten incl. deurbeslag voordeur besteld die prompt geleverd werden. Nadat na het monteren van de nieuwe sloten zag ik dat mijn deurbeslag van de beide ander deuren ook aan vervanging toe was Door een meetfout van mij bleken de slotenhelaas te kort en vielen dus binnen het deurbeslag, na telefonisch overleg is de eerste bestelling sloten retour gegaan. Intussen nieuwe 3 sloten incl deurbeslag voor .beide andere deuren besteld die de volgende dag geleverd werden Na enkele dagen later stond mij geld van mijn eerste besteling op mijn rekening. Puike service en zeer vriendelijke behandeling aan de telefoon. Zelden geef ik 5 sterren, maar deze firma heeft ze duidelijk verdient.
Prima winkel en zeer goede service.
na bestelling te hebben geplaatst moest ik toch nog omwisselen voor n goedkoper model i.v.m. de te brede knop aan de buitenzijde van t veiligheidsbeslag. Netjes direct t teveel betaalde terug gekregen en de nieuwe order toegezonden gekregen. Top!
Bestelling goed geplaatst, echter niet in behandeling genomen.
Na bezorging van de op sleutelnummer bestelde cilinder bleek deze niet te draaien met de bewuste sleutel. Na contact opgenomen te hebben via mail kreeg ik een gratis retourlabel opgestuurd zodat ze de cilinder konden controleren. De cilinder bleek na onderzoek verkeerd of niet "afgevuld" te zijn, waardoor de sleutel niet werkte. Kan gebeuren natuurlijk, binnen een aantal dagen kreeg ik een werkende cilinder toegestuurd zonder extra kosten. Top geregeld!
In de webshop was het benodigde slot in de juiste maat eenvoudig te vinden en middels de juiste code gelijksluitend geleverd met de andere sloten van hetzelfde merk. Het slot is netjes en volgens op afspraak geleverd en past en sluit perfect.
Goede telefonische informatie en vervolgens juiste product snel geleverd. Uitstekend!
Bestelling voldoet aan de verwachting.
Mijn bestelling bleek na levering een verkeerd onderdeel te bevatten. Na telefonisch contact is de vervanging van het onderdeel snel en correct geleverd.
Top kwaliteit voor een scherpe prijs en een zeer goede service. Ik kan alleen maar zeggen doen.
En een ontbrekende verloophuls van 8 naar 10mm was snel , zonder portokosten , nageleefd
en eerder binnen gekomen dan aangegeven
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA