Goed in te bouwen en werkt prima.
op de site stond vermeld dat het slot voorradig was, dat was mijn trigger om te bestellen, echter na bestelling bleek dit niet zo te zijn en levering werd, dat dan weer wel zoals netjes per telefoon doorgegeven, 8 dagen later.
goede sloten cilinder, je ontvangt wat je besteld en rap geleverd.
De bestelling is makkelijk te plaatsen en de afhandeling door Veiligheids-sloten.nl verloopt prima.
Zij zijn slotspecialist en doen wat ze moeten doen.
Duidelijke uitleg en informatie mbt levering!
deurslot was precies als omschrijving, uitstekend verpakt en zeer snel geleverd.
Snelle levering prima slot geen klachten
Product was er eerder dan de bestelprocedure liet zien
Goede kwaliteit voor goede prijs
Was niet de eerste aankoop, en zal ook niet de laatste zijn. Maar gewoon een fijne webwinkel met service en tegen scherpe prijzen die doet wat ze beloven. Aanrader dus ................
Prima info snelle levering, goede bezorgen
snelle en correcte levering
topservice
Geen moeilijk gelul, niet werkend slot meteen vervangen . Top!
Perfect , de prijs kan iets lager
Duidelijke website waardoor internet aankopen makkelijk gaan. Prima winkel
Nadat het snel geleverd was,bleek dat er in de verpakking de verkeerde schroeven en stift zaten,na een belletje werd het keurig de volgende dag geleverd.Prima geregeld.(kan gebeuren)
Ik ben heel erg tevreden over de levering van mijn nieuwe sloten.
Ondanks dat de bijbestelde sleutel niet paste kreeg ik, na overleg, per omgaande een nieuwe sleutel. Die werkte prima.
reeds 4 maal op een vlugge manier verder geholpen
Sloten zijn precies gemaakt conform bestellijn. Alles was duidelijk op de website, maatvoering klopt!
Als er omwille gelijk welke reden foutieve informatie verspreid wordt/online staat op je site, is het aan de verkoper om dit recht te zetten en tegemoet te komen aan de ongemakken. Niet bij VS. Je kan het stellen met een mail met een "vermoedelijke" leverdatum... "veiligheid"?... Kan je beter sloten.nl heten, de beschikbaarheid van veiligheidssloten of aanverwanten kan je wel zo goed belangrijk vinden, anders hebben ze geen zin. De aangeboden oplossing = een mail dus. Mailen met onzinnige oplossingen/meldingen gaat dan wel weer vlot om toch correct te zijn.
Op zoek naar voor mij geschikte sloten en cilinders bij Veiligheids-sloten uit gekomen. Niet de duurste optie, maar passend product wat voldoet aan mijn wensen. Inmiddels via telefonisch contact en bevestiging via email nabestellingen gedaan. Gewoon goed.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA