Snelle levering goede instructies.
Zeer content!
Jammer dat er niet een berichtje kwam dat de sleutel niet op voorraad was Moesten we zelf over bellen
De sloten zijn goed en netjes afgeleverd en verzorgt en doos is niet herkenbaar dat er sloten/sleutels bij zijn. Kan alleen een advies geven tav de sleutels van M&C of deze een beetje gepoleisd kunnen worden 'aan de platte kanten' . Reden: ze zijn heel scherp gefreesd en dus het is sherp/snijd in je broekzak en/of is pijnlijk als je met de hand er overheen gaat.
Fijne website die het verschil tussen sloten goed weergeeft. Voor een goede prijs de beste sloten te pakken. Erg blij mee
Duidelijk onmschrijvingen op website waardoor het bestellen van verschillende cilinders een makkie is. De spullen waren ook al met 2 werkdagen in huis.
Mooi materiaal, snel geleverd
Ik bestelde een buitenschild voor mijn deur. Door een eigen fout bestelde ik één met verkeerde PC maat. Gelukkig kon ik deze na advies terugsturen
Mijn cillinder op maat kwam keurig aan, maar er was iets verkeerd gegaan met de afmeting. Kan gebeuren. Gemeld, en ik kreeg direct een hele nette reactie. Alles werd perfect opgelost en inmiddels zit de juiste cillinder op zijn plek. Dus naast de vele keuzemogelijkheden en een goede prijs ook een goede klantenservice. Douze points!
Overzichtelijke website en een snelle levering
Snel geleverd. Prima kwaliteit
Helemaal prima
Ik had een heel specifiek onderdeel nodig om mijn voordeurslot weer in goed werkende conditie te krijgen. Na overleg met jullie medewerker wist hij precies wat ik nodig had, en ik had direct na het weekeinde het onderdeel in huis en dat voor 4,50 EURO ex verzendkosten. Ik ben zeer tevreden.
5 cilindersloten met zelfde sleutels besteld maar met verschillende maten. Hierdoor duurde het iets langer dan verwacht.
Vragen over cylinders worden snel beantwoord. Snelle verzending, en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen.
Netjes maar vertraagd door DPD.
De sleutels zien er goed uit en ze functioneren ook goed. Ik zal dit in mijn kennissenkring vertellen.
Twee keer, acher elkaar, raakte mijn bestelling "zoek" bij het post bedrijf. Telkens werd de bestelling opnieuw verzonden totdat ik die werkelijk ontvangen had!
I.v.m. twee verschillende websites die ze hebben kom je gauw in problemen met bestelling.
Eerste levering was een miscommunicatie, maar gebeld met de klantenservice en meteen opgelost.
maten kloppen en makkelijk te installeren
Duidelijk advies snelle levering en vriendelijke service
Snel geleverd en de cylinders werken prima !!
Men wist dadelijk welke sleutels ik moest bij bestellen. Verdere communicatie prima en wij zijn blij met extra reservesleutels. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.
Zeer goed en snel geholpen
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA