prima snelle levering.
Allereerst al tevreden omdat de bestelling vlot verliep en geleverd werd. Toen bleek dat er iets mis was, werd het direct verholpen, op een zeer plezierige manier.
Ik ben zeer goed geholpen door Ivar en ben zeer tevreden.
Top levering en snel
snel antwoord via mail. Met een goed alternatief voor verouderde sloten. Snel en netjes verpakt geleverd.
Vlotte levering. Kreeg wat ik besteld had. Monteren ging heel vlot en was simpel. Geen problemen. Kwalitetsproduct
Correcte en snelle levering.
Er waren wat problemen met een eerste levering van een product. Dat is netjes opgelost. Nette, correcte, mensen.
Goede feedback, snelle reactie op vragen, goed service bij een verkeerde bestelling. Kortom top
Op basis van een bestaande sleutel een extra slot besteld voor de poort zodat alles met dezelfde sleutel kan. De meetinstructie is heel duidelijk en het werd snel opgepakt en het was eerder binnen dan voorspeld.
Ik had best een lastige bestelling, maar de website gaf goede info. Heb twee keer telefonisch contact opgenomen, een keer omdat ikzelf een fout in het adres had gemaakt en een keer met een vraag n.a.v. het afgeleverde product. In beide gevallen werd ik snel en adequaat geholpen.
Nieuwe cilinders van M&C besteld bij Veiligheids-sloten.nl. Uitleg op de website voor het meten was duidelijk. Twee dagen na bestelling door de brievenbus geleverd. De cilinders passen perfect en voldoen helemaal aan de verwachting!
Een van onze insteekcilindersloten haperde na twee jaar. Naar Veiligheids-Sloten gereden om te kijken wat het euvel was. Werd meteen gerepareerd. Van de mogelijkheid gebruik gemaakt om het slot van een draaiknop te laten voorzien. Werd ook meteen ter plekke gedaan. Kreeg zelfs nog een flesje gratis slotolie mee. Waar maak je dat nog mee? Qualiteit én service!
Ik had cilindersloten voor het hele huis en een slotplaat voor de voordeur besteld. Er bleek iets niet in orde te zijn met de nieuwe klink voor de voordeur, waardoor deze er niet meer afgehaald kon worden. Na telefonische ondersteuning hebben ze uiteindelijk kosteloos een nieuwe klink met stift opgestuurd.
Prima. 1 kleine opmerking: als je meerdere cylinders met dezelfde sleutel wil, bestel ze dan in enen
Goed werkende en overzichtelijke website, makkelijk besteld en redelijk snel geleverd!
Prijs vergeleken met andere aanbieders: concurrerend.
Er wordt snel gereageerd op berichten per mail en via chat en WhatsApp. Toen ik een fout had gemaakt bij de geleverde bestelling, dachten ze mee over een goede oplossing.
Snelle levering, goederen zoals omschreven voor een paar tientjes minder dan elders.
Een vijftal cilindersloten met knop en met afwijkende maten besteld. Ook allen op hetzelfde sleutelnummer. Eerst alle “oude” slotcilinders uit de deuren gehaald om deze exact op te kunnen meten. Bestelling geplaatst en snel geleverd. Al de nieuwe cilindersloten met knop eerst ingespoten met slotspray, voordat deze definitief werden gemonteerd.
Duidelijke site, goede meet instructies, snel verzonden
Zeer tevreden twee keer in korte tijd besteld, gemakkelijk en juiste levering
Telefonische ondersteuning goed en vriendelijk. Geleverd de volgende dag zoals geadverteerd.
Er was iets misgegaan met mijn bestelling, maar keurig binnen 2 dagen opgelost. Zeer fijne en nette service gehad.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA