Prijs kwaliteit top! Vlotte levering. Bij een vraag makkelijk om contact te hebben en een duidelijke uitleg heel prettig. Voor herhaling vatbaar mochten we nog wat nodig hebben
prima levering en goede spullen
Heel groot assortiment en hele goede service
Duidelijk website en snel geleverd. Prima zo
Snelle reactie, snelle levering. Perfect!
Kon heel makkelijk het gewenste product opzoeken en bestellen. Snelle levering. Prima dus.
Zeer goede service ervaring
Online bestelde veiligheidssleutels werden vlot bezorgd. Prima service voor goede prijs!
Binnen enkele dagen in huis, zelf een fout maat cilinder opgegeven en zonder problemen teruggestuurd en een nieuwe gekregen. Goede en snelle service.
Goede service. In verband met materiaal problemen bij de leverancier, hierover duidelijk geinformeerd.
Het bestelde werd snel geleverd, maar was gedeeltelijk niet correct. Dit werd na melding snel en goed opgelost.
Zowel het product (M&C) als het proces (veiligheids-sloten) komen met mijn verwachting overeen. De levering was eerst niet helemaal compleet, maar is tot tevredenheid afgehandeld.
Goed/deskundig advies gehad, snel en perfect geholpen
Deurbeslag besteld. Op de site stond aangegeven dat het in mijn geval drie weken kon duren maar voor mij geen probleem. Bestelling werd een paar dagen eerder geleverd dus helemaal perfect.
Hele goede webwinkel
Het bestelde kerntrekbeslag werd snel geleverd. Helaas lukte het niet het bestaande beslag te verwijderen en heb ik kerntrekbeslag door een slotenspecialist laten verwijderen en plaatsen. Het bestelde kerntrekbeslag kon ik zonder problemen retourneren en werd terugbetaald. Uitstekende en zeer snelle service
Levering was er eerder dan verwacht
Het contact was correct en snelle reactie met deskundige antwoord. Ook de levering ging volgens schema.
Goedeaervice perfecte kwaliteit!
Makkelijke en goede website, vlotte afhandeling van de bestelling. Goede prijs.
Ik had problemen met monteren en was heel blij met de uiterst geduldige jongeman die me meerdere keren (!) Keurig te woord stond en goede suggesties deed om alles te laten functioneren
En goed product
Enige onduidelijkheid bij het bestellen van cilinders met of zonder knop werd op correcte wijze afgehandeld. Goede telefonische bereikbaarheid en hulp. Ben zeer tevreden met mijn aankopen.
De maatvoering van slotschilden is complex. Veiligheids-sloten deed dat helder, waardoor ik bij de juiste vervangings-set kwam. Snel ontvangen en het paste allemaal. Zeer tevreden.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA