Snel en vakkundige service.
Bij aflevering bleek dat er bij het samenstellen van der order iets was verwisseld, picking foutje, Na één telefoontje, snel alles netjes nageleverd gekregen Top service
Geen minpunten te benoemen. Bovengenoemde zin zegt voldoende.
Vaker wat gekocht ook in de winkel fijn personeel , goede service
goed product goede maatvoering prima passing in de deur
Goed overzicht op de site, goede levering en zeker goedkoper dan menig bouwmarkt.
Zelfde dag van bestelling geleverd.
Nadat ik eerst een verkeerd veiligheids beslag had besteld kon ik snel en éénvoudig deze retouneren. Snel geld terug en een andere besteld. Snel en effectief en erg betrouwbaar,
Prima service,snel in huis
Geweldig bedrijf
Ondanks dat het beslag niet past op mijn voordeur, ben ik zeer tevreden over bestellen/leveren/retourneren.
Juiste producten & snelle levering
Netjes verpakt Sleutel's netjes passend en snelle levering.
Perfect Werkt fantastisch
sleutel goed ontvangen
Service was super! Duidelijke communicatie
Dik tevreden en dit bedrijf is aan te bevelen !
Cilinder gemeten, besteld, en geheel volgens verwachting geleverd.
Bestelstatus mag beter over gecommuniceerd worden.
Alles snel en compleet geleverd, was nog sneller geleverd dan gepland en goede kwaliteit. ik ben tevreden.
Goede service en telefonische hulp om toch passend slot te vinden
Bestelling niet belemmeringen ok, maar snel gecorrigeerd! Niks op aan te merken.
Een onderdeel heb ik niet ontvangen. Na 1 telefoontje werd het onder deel nogmaals opgestuurd en 2 dagen later ontvangen. Gewoon weg een super service.
In eerste instantie, ging de bestelling even fout. Maar is snel recht getrokken . En naar behoren geleverd.
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA