Ze goede service en bovenal snelle levering

Snelle levering, super kwaliteit

Snel en goed

Even n nieuwe cilinder of sleutel bestellen...bij Veiligheids-sloten.nl helemaal GÉÉN probleem. Ik heb nu al meerdere malen besteld en altijd snel en goed! 1 x n cilinder nabesteld die niet goed werkte op m'n oude sleutels en prompt n dag later n nieuwe geleverd....zonder kosten of gezeur.

Bijzonder

Na n aanvankelijke foutieve zending was er “informatief verkeer” via de. whatsapp en dat leidde tot n heel fijne communicatie en oplossing. Zeer vriendelijk te woord gestaan.

Top leverancier

Duidelijke website - bestelde sloten voldoen perfect - zeer tevreden - verzending binnen de 2 werkdagen.

perfecte service

Prima ondersteuning via WA om het juiste product te selecteren. Hierna snel geleverd, en goede kwaliteit product

Snelle, prima service

Het benodigde slot was snel gevonden en snel bezorgd. Ook de extra hulpstukjes, die niet standaard waren werden vlot verzonden.

Bestelling eenvoudig door een overzichtelijk keuze menu

De oude cilinders uit de deuren gehaald en opgemeten waardoor de bestelling eenvoudig was zeker door het geboden overzicht. Ook de vragen die ik had werden snel beantwoord zelfs met een tekening van het bepaald type slot. Wat ook op valt is dat de levering eerder was als de geplande datum.

Goed product voor goede prijs

Ruim binnen de aangegeven tijd geleverd, en dankzij een goede website ook precies de juiste cilinder.

Gewoon goed

Vier gelijk sluitende sloten besteld en deze volgens afspraak 2 weken later ontvangen. Cilinders geplaatst en werken naar behoren . Ben tot op heden zeker tevreden.

Snel binnen goed geregeld

Snel binnen goed geregeld

Heel positiv

Je krijgt ook bij een kleine bestelling persoonlijk aandacht met je vragen. Top.

Duidelijk via de website het juiste slot besteld en snel geleverd

Gewoon tevreden

Dus kan niet beter

Zeer tevreden over begeleiding bij het formuleren van mijn bestelling en de snelle levering

Mijn 2 kleinkinderen zijn nu groot en hebben nu elk een sleutel. De te volgen procedure bij on-line bestelling geeft vertrouwen daar het veiligheid voorop stelt. Voor een dergelijk product viel de leveringstijd vanaf het eerste contact tot ontvangst van de sleutels heel goed mee.

Verkeerde levering, snel hersteld

Na bestelling verkeerde type cilinders ontvangen. Retourzending was snel geregeld en enkele dagen later de juiste cilinders netjes ontvangen.

SUPER snel&goed

Andere deuren = andere cylinders: M&C Nieuwe besteld; blijken niet meer leverbaar Geld na 1 dag teruggestort en 50% korting op totaal nieuwe set!! s’Morgens besteld en s’Avonds ál in huis!!

Prima en snelle service

Zeer vlotte verwerking van de bestellin

M&C sloten SKG3

Fijne degelijke sloten met universele sleutels gekocht. Levering van post.nl was dramatisch maar daar kan veiligheids-sloten.nl niet veel aan doen. Misschien andere vervoerder.

Prima product

Topservice!

Sloten netjes en tijdig geleverd. Ze pasten helaas niet niet (schroefgat zat op de verkeerde plek) dus retour gestuurd. Dit is netjes afgehandeld, waarna we andere, passende sloten hebben besteld.

Uitstekende service

Extra cilinder besteld ging eenvoudig en sneller geleverd dan verwacht

Goed en snel

Zeer snelle levering. Top.

Zeer goede service

Wij hadden op zeer korte termijn nieuwe sloten nodig. Wij werden vriendelijk geholpen en zij stelde alles in het werk om op tijd te leveren.

Snelle en correcte levering

Netjes als briefpakje afgeleverd.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA