Nieuwe sloten besteld, alles netjes ontvangen en alles past perfect. Ook erg gemakkelijk met bestellen duidelijke website.

Overzichtelijke keuzes aangeboden

Levering kon sneller. Hoewel erg een urgentie aanvraag mogelijk is.

Super fijn behandeld aan de balie.

Goed advies gehad en meteen goederen mee kunnen nemen, wat niet op voorraad was is nagestuurd zonder bezorgkosten. De gekochte materialen zijn super goed. Ik vond het nogal duur, schrok ervan. Ik vermoed dat bedrijven kortingen krijgen, Conclusie is dat ik tevreden ben met de materialen en de manier van geholpen worden aan de balie.

Alles verliep prima, goede respons via de app...

Snel en makkelijk retour proces

Cylinderslot besteld, Helaas was het niet geheel wat we zochten, retour aangevraagd en dan wordt je van iedere stap op de hoogte gehouden. Duidelijke en behulpzame klantenservice.

Service gericht!

De bestelling was gewoon helemaal goed. Helaas deed PostNL er door de feestdagen langer over, maar zelfs daar dacht "veiligheidssloten" met mij mee. Kortom: heel service gericht !

Goede producten, snelle service

Veel keuze, goede beschrijving, snelle verzending, nette verpakking.

Snelle levering. Goeie prijs. 1 cilinder werkte niet goed binnen 2 dagen hadden ze een nieuwe gestuurd.

Fantastische service en snelle (re)acties

Helaas slot kapot. Het betreffende slot is onderdeel van sleutelplan maar het bijbehorende certtificaat is niet te vinden. Via de chat en telefonisch contact heeft veiligheids-sloten.nl ons zeer snel geholpen. Na verificatie van een aantal zaken hebben ze het betreffende sleutelplan weten te achterhalen en de juiste cilinder weer kunnen bestellen. Levering netjes via een postbus-pakketje van cilinder met borgschoef. Zonder de service van veiligheids-sloten.nl was dit verhaal mogelijk heel anders afgelopen. Ontzettend bedankt voor het doorzetten!

Snelle levering, duidelijke uitleg en snel geïnstalleerd !

Vanaf bestelling tot en met vervangen van het oude slot positief. Simpel en snel uit te voeren, ook voor niet technische personen. Goede prijs / kwaliteit.

Heel duidelijk en helder bestelproces. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering (bij mij zelfs op zondag!!) Ronduit KLASSE!!

Goed advies gekregen en alles perfect geleverd volgens afspraak

Fijn dat de website al heel veel goede informatie geeft, maar als je dan toch nog vragen hebt, dan reageert men snel en denkt men mee om te doen wat het beste voor de klant is. Levering heel goed verzorgd. Netjes ingepakt en heel snel conform afspraak uitgevoerd.

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede prijs. Alles perfect!

Levertijd en afspraken maken echt bizar slecht

Geen afspraken mee te maken en geen telefonische klantenservice waar je gewoon geholpen word. 10 dagen geleden bestelling geplaats, met verwachte leverdatum gister(dinsdag). Mail erachteraan dat ik het echt uiterlijk donderdag nodig heb(2 dagen na de verwachte leverdatum). Vervolgens op dinsdag(verwachte leverdatum) de vraag naar het certificaat die al verstrekt was. Vandaag een mail, gaat niet lukken succes ermee. En dan geen klantenservice die je gewoon te woord staat.

Goeie sloten tegen een goeie prijs

Voor 12 uur besteld morgen in huis - of niet.

Voor 12 uur een cilinder besteld omdat die 's avonds kapot ging. Volgende dag werd de bestelling na 15 uur pas aangemeld. Contact opgenomen dat ik de cilinder wel echt die avond nodig had omdat ik mijn huis niet kon afsluiten. Maar het was druk dus het zou een dag later worden. Letterlijke reactie: ''Meer dan dit kun je op dit moment niet verwachten, hoe vervelend ook.'' Snel naar de bouwmarkt gegaan. In geval van nood/spoed kun je dus beter naar een andere leverancier gaan.

Prima sloten

Bestelling, ontvangst en sloten voldoen volledig aan behoefte en beloofde.

Top bedrijf !

Top bedrijf, snel verzending, goed verpakt , goed prijs. Ik heb het product (vesper extreme skg 3 ) nog niet gebruik.

Zeer tevreden!

Een nette prijs voor topsloten. Ook bruikbare antwoorden en adviezen op telefonische vragen.

Geweldige service

Ik had de verkeerde maat opgegeven en dit werd zonder problemen opgelost helaas pasten de sleutels toen niet en werd het toch nog netjes opgelost dus perfect.

Snel geleverd. Goed product!

's Avonds besteld, volgende dag geleverd. Top!

Prima advies, snelle levering

Via app advies gevraagd en snel antwoord. Vervolgens cilinders besteld en deze eerder geleverd dan gepland.

Positief, goede service

Had een verkeerde maat cilinder besteld en deze kon kosteloos retour en worden aangepast.

Duurt ff, maar dan is het ook meteen goed

Zelf goed ingemeten. Past en werkt perfect. Het materiaal zag er wel anders uit dan het orginele merk.

Snel, goede producten en hulpvaardig

Door gespuis rondom het huis hebben wij snel al onze sloten vervangen. Dit adres heb ik al eens eerder (vorig huis) naar tevredenheid besteld dus de keuze was niet zo moeilijk. Doordat ik 1 cilinder zelf verkeerd had ingeschat was de maat niet goed. Met de omruilgarantie was dit geen enkel probleem en werd er actief meegedacht over keuzes van knoppen. Vandaag kwam de laatste cilinder en kan ik dit bedrijf alleen maar van harte aanbevelen! Volgende dag gewoon in huis! Wel zo prettig als het om sloten gaat.

15 Schulpplein

Rotterdam 3087 NA