Sloten besteld, op tijd verwittigd geworden van levering. Goede service. Geen problemen.
Mijn eerste bestelling had ik een verkeerde maat opgegeven. In overleg teruggestuurd en keurig afgewerkt. Het juiste artikel is helemaal goed.
Voor een leek blijft het even puzzelen,om uit te zoeken welk merk sleutel je hebt, maar de website is overzichtelijk. De bestelde producten worden snel geleverd- in mijn geval copieen huissleutel- en zijn goed afgewerkt.
Snelle levering en super service
Makkelijk te bestellen en vlotte levering
Via de app contact gehad en vanuit daar de juiste informatie gekregen en daarna een bestelling geplaatst.
De 5 gelijksluitende cilinders met sleutels die ik had besteld werden snel geleverd. Ik had mij vergist in de grootte van twee cilinders, die kon ik eenvoudig omruilen voor de juiste grootte. Die kwamen snel na het terugsturen binnen. Prima service.
Het bijbestellen van mijn huissleutels ging eenvoudig via de site. De sleutels moesten bijgemaakt worden bij de fabrikant in Italië dus de levertijd duurde wel een aantal weken.
Had product besteld, kreeg keurig een bevestiging met een suggestie over mijn bestelling. Vervolgens kort telefonisch contact gehad. Snelle en adequate service! Wel wat lange levertijd (i.v.m. knop op cilinder en cilinder op maat), maar toen hij uiteindelijk binnen was vlot geplaatst! Al met al dik tevreden.
zie boven
Snelle service, doet precies wat het moet doen.
Bestellen was heel eenvoudig en order geleverd 100% volgens de verwachting.
Zeer snelle levering en sleutels pasten perfect
Product zoals gevraagd en correcte prijs.
Goede uitleg hoe sloten te bestellen en welk type
alles snel geleverd
Valt weinig aan toe te voegen.
Na bestelling werd het snel geleverd en alles war nodig was om te monteren zat er bij.
I am very happy with your sevice .and I think I will order again. If Iam back from Africa.
werd goed geholpen met de vragen die ik stelde, prima producten.
Een van de cilinders uit mijn bestelling bleek de verkeerde afmeting te hebben. Zonder discussie of dit een meetfout of een foute levering betrof, kon ik deze cilinder retourneren. Binnen 2 werkdagen verholpen. Perfecte service.
Het hele traject is goed doorlopen en er is steeds helder gecommuniceerd. Wel begon het traject met de mededeling dat wegens drukte de claim om altijd direct te kunnen uitleveren niet kon worden nagekomen. Los hiervan was de communicatie goed, voldoende en reactief. De producten voldoen goed aan de eisen.
Kwaliteit geleverd op een snelle manier.
Mijn bestelling was niet compleet, toen heb ik een tijdelijke oplossing gekregen en de definitieve oplossing kosteloos opgestuurd gekregen
Snel en goed geleverd.
15 Schulpplein