Goed advies en word meegedacht om issue van niet te bestellen cilinder op te lossen.
Van website, qua bestelling, tot aan levering, alles netjes geregeld.
Goed. Werd snel geleverd
Vlotte afhandeling van mijn bestelling.
Zoals hierboven verwoord in 4 woorden. Kan er alleen maar meer positiviteit aan toevoegen. Schroom niet, ga er heen en je ervaart het zelf. Mijn dank is groot!
De site is overzichtelijk en het bestellen is duidelijk. Is knap want er is nog al wat mogelijk. Er was een klein foutje bij de uitlevering en dat werd snel hersteld. Is aan te bevelen
Levering van de eerste set was zeer snel, echter had ik de verkeerde set besteld. Dit was geen probleem en heb zeer snel daarna de juiste set opgestuurd gekregen en de eerste levering kon zonder probleem retour. Zeer tevreden over deze aanbieder!
Ik zou de winkel aanraden.
Extrta sleutels zij behoorlijk aan de prijs!
Top service en product. En snelle levering
Fijne service goed product
Ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben via het bestellen op de site en ook duidelijke antwoorden ook zeer snel antwoord terug ook in de mail of ik die nu overdag of in de avond vroeg reacties respons een dikke 9,5
Snelle levering er was iets te weinig geleverd direkt contact genomen en onliddelijk geholpen en de rest netjes nageleverd zeker in de toekomst nog beroep doen op de goede service
Sloten zijn zeer degelijk voor zover ik kan beoordelen; zending klopte prima. Helaas was ons pakje zoekgeraakt bij veiligheidssloten.nl waardoor ik vaak moest bellen waar het bleef. Uitermate correct geholpen, dat wel
Geleverd volgens afspraak
Ik ben zeer tevreden met mijn MC cilindersloten en de sleutels die stevig zijn.
Kort overleg gehad met de sales. Uitstekend geholpen snelle levering goede prijs. Top
Nieuwe cylinder voor slot besteld. Veel keus en duidelijke website,waardoor maken van keuze geen probleem is. Bestelling gedaan, volgende dag geleverd. Past perfect en werkt prima.
Attente reactie op mijn vraag; correcte levering en goed product
Supersnel in huis. Makkelijk samen stellen van cilinderset. Fijn bedrijf!
6 sloten besteld waarvan ik 1 niet goed had gemeten. Kosteloos retour en op de juiste maat gemaakt waardoor ik nog steeds 6 dezelfde sleutels heb. Dik tevreden. Top geregeld.
Bij levering van de cylinders waren er door een misverstand geen sleutels meegeleverd. Na een mailtje is dit snel en adequaat rechtgezet.
Geduldig en deskundig
Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede kwaliteit, ofwel tevreden!
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA