Heel deskundig advies van het personeel gekregen. Hierdoor een heel goede keuze kunnen maken. Goede voorraad. Snel geleverd. Prima gewoon.
ben erg goed op weg geholpen door Floris bij enkele twijfel gevallen. erg tevreden met zijn advies over welk model/type.
Meerdere bestellingen geplaatst en altijd 100% voor elkaar. Groot assortiment en scherp geprijsd! Ook supersnel geleverd. Goede communicatie met klantenservice.
zie boven
Goede uitleg op website en bestellen ging eenvoudig en snel
Lichte vertraging in verzending.
Al drie losse bestellingen gedaan bij dit bedrijf. Allemaal aankopen met een sleutelkaart. Top communicatie. Voorlopig altijd sneller geleverd dan aangegeven.
Snelle vlotte levering en de sloten werken prima
top
Op het moment dat duidelijk werd dat een bepaald type onderdeel niet meer leverbaar is kon ik een ander typevoorkeur aangeven. Het prijsverschil kreeg ik onmiddellijk terugbetaald. Kijk, zo hoort dat. Zeer correct.
top bedankt
De retour procedure is niet heel duidelijk uitgelegd op de site en is niet kosteloos. De retour zending moet je zelf betalen en je moet 30 dagen wachten op een terugbetaling.
De website was goed, overzichtelijk met voorbeelden die, in mijn geval, precies liet zien wat ik nodig had. Besteld, na twee dagen al in huis. Het probleem waar ik tegenaan liep (Stift van de oude klink was dikker dan die van de huidige klink) werd ook binnen een dag opgelost. Dus mijn ervaring was goed, materiaal was goed, levering was snel en de klantenservice prima.
Goede service, snelle levering en nette beantwoording van vragen en mogelijkheden
In totaal een prime service en een kwaliteit sleutel geleverd !!! En een prima contact !
Super. Snel en goed
Alles volgens afspraak, netjes geleverd. Geeft vertrouwen.
Goede communicatie en snelle levering.
Gewoon goed
Eerst verkeerd besteld. Ruilen ging zonder problemen
Goed advies en meegedacht in een meer dan passende oplossing.
Snelle levering en goed advies. De bestelde cylinder past perfect en geeft een veilig gevoel.
Snelle levering En makkelijk erin zetten
De selectie van de juiste producten op de website was zeer eenvoudig en duidelijk. Alles tegen een scherpe prijs. De levering was wel 1 dag later dan beloofd en de sleuteldoosjes in de omdoos waren kapot waardoor een paar sleutels los door de doos zaten. Maar uiteindelijk alles prima en eenvoudig geïnstalleerd!
duidelijke website en makkelijk besteld
15 Schulpplein
Rotterdam 3087 NA